Svensk Orientering logotyp
28.01.2020

Stockholmsorienteringen säger grattis till Tove Alexandersson

Orientering
Orienteringssporten fick välförtjänt uppmärksamhet vid Idrottsgalan som genomfördes på måndagskvällen. Tove Alexandersson var sportens och kvällens stora hjälte och Stockholmsorienterarna vill gratulera

Inom orienteringssporten tar vi inget för givet. Under de senaste 35 åren har svensk orientering tagit hem VM-medaljer och EM-plaketter men inte lyckats få priser på Idrottsgalan eller folkets röst. I år var flera orienteringsaktiva nominerade till olika priser och vi hoppades så klart att världsstjärnan och bragdmedaljören, Tove Alexandersson, skulle få svenska folkets röst i Jerringprisomröstningen. Borlängetjejen har varit snubblande nära de senaste tre åren och låg givetvis bra till efter alla framgångar hon haft under 2019, men skulle det gå hennes väg? Nu blev det proppen ur och många rundor till scenen och tacktalen löste hon snyggt.

I Stockholm är vi förberedda. Vi har 40-talet föreningar som har verksamhet för olika målgrupper som gärna tar emot besök av nya presumtiva orienterare. Vill du testa vår sport så finns kontaktuppgifter på klubbarnas hemsidor.

RELATERADE NYHETER

Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Stora Tuna damsegrare vid 10mila 2024
Lyckat 10mila genomfört!
Fler nyheter