Svensk Orientering logotyp
30.03.2021

Tävlingsabstinens? StOF och utvecklingsmiljön erbjuder tävlingslika träningar i april med start i påsk

Orientering
StOFs vårtour startar i påsk och består av ett antal tävlingslika träningsarrangemang som kan tidbokas av alla stockholmsklubbar enligt nedan angivna villkor.

Bokning: Din klubb bokar en slot i schemat, som finns i ett googledokument som man kommer åt via denna länk. Klubbar som vill vara med bokar en tidsslott genom att skriva klubbnamnet i en ledg/tom ruta. Är man fler än 50 pers bör man boka 2 tider.

Logistik: Varje klubb ansvarar för att med hjälp av uppgifterna i Inbjudan/PM kunna starta inom det startintevall som anges i bokningsschemat. Enskilda löpare får starta före eller efter första/sista tid i schemat om det passar bättre. Dock inte alla i klubben.

Administration: På arrangemangen är samtliga kontroller markerade som vid tävling, det vill säga stor skärm och SI. Varje klubb administrerar sina egna startande genom att ladda ner och ladda in MeOS arrangemangsfil i xml-format samt att ta med egna enheter för töm, check, start, mål och avläsning.

Anmälan: varje klubb sköter själva sina anmälningar men rapporterar i efterhand antalet startande till per.forsberg@sdfstockholm.se

Kartor: Kartor med banor levereras enligt instruktioner i Inbjudan/PM till respektive aktivitet.

Kostnad: Anmälningsavgiften är ca 50 kr per deltagare, framgår av inbjudan/PM. 

Resultat: Efter genomförd aktivitet är det frivilligt att rapportera in resultat som en semikolonseparerad csv-fil (export från MEOS) till per.forsberg@sdfstockholm.se. Resultaten publiceras sedan på lämpligt ställe. 

Frågor? Kontakta StOF-kansliet

RELATERADE NYHETER

Möte hos Idrottsnämnden
StOF på möte med Stockholms Stads Idrottsnämnd
Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Fler nyheter