Ultra-SM

Orientering
Sista SM-helgen avgjordes den 4/11 utanför Jönköping. Stockholmslöparna gjorde som vanligt bra ifrån sig.

På söndagen den 4/11 avgjordes UltraSM och vi bjöds på fina resultat från stockholmssidan.

Gustav Bergman, Ravinen tog sitt tredje SM-guld i höst i klassen H21 Elit med knappa minuten före tvåan Martin Regborn. 5a i H21 Elit kom Järlalöparen Jens Rönnols 8 minuter efter Gustav.

I klassen D21 Elit lyckades två stockholmare springa till sig en topp 10 placering dock långt efter världsmästaren Tove Alexandersson som vann stort. Johanna Lönnkvist och Sara Lundblad, Tullinge sk visade att de är bland de 10 bästa i Sverige med sin 3dje resp 9de plats.

Emma Hagrot, Täby samt Victor Imark, Tullinge lyckades även de prestera bra vilket resulterade i en 8de plats i klassen D20 Elit för Emma och en 7de plats i H20 Elit för Victor.

Petrina Costermans från Järla bekräftade sina regäla framsteg under året med sin 2a placering i klassen D18 Elit endast 17 sekunder efter segraren Amanda Kleijn från Södertälje. Ella Sjöberg, Tullinge visade även hon bra form med sin 5te plats efter söndagens tävling var avgjord.