Svensk Orientering logotyp
22.11.2019

Ungoteket 2020 slår upp portarna!

Orientering
Under vintern 2018/19 genomfördes UngOteket för första gången Stockholm. Anledningen är att vi behöver engagera unga bredare och erbjuda större möjligheter att fortsätta med orientering på flera olika sätt. Nu kör vi en ny omgång med rivstart i mars.

Ungoteket riktar sig till orienterande ungdomar 14-25 år som vill lära sig att skapa och leda orientering. Alltså allt det som behövs för att träningar, tävlingar, läger och andra aktiviteter ska fungera. Den som är med i Ungoteket får tillsammans med sin egen och andra föreningar, träffas och lära sig om att arrangera orientering, att sprida information, att vara ledare, att lägga banor, att rita kartor för att bara nämna en del.

Under vintern 2018/19 genomfördes UngOteket för första gången Stockholm. Anledningen är att vi behöver engagera unga bredare och erbjuda större möjligheter att fortsätta med orientering på flera olika sätt. Vi behöver dessutom se till att orienteringssporten lever vidare och utvecklas genom unga människors initiativ, nytänkande och entusiasm. Vi behöver få fler att tidigt skaffa sig nyttiga kunskaper och erfarenheter som gör att de växer som människor och samtidigt föryngrar ryggraden i vår verksamhet.

Läs mer på Utbildning/Ungoteket

RELATERADE NYHETER

Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Stora Tuna damsegrare vid 10mila 2024
Lyckat 10mila genomfört!
Fler nyheter