UP-säsongen är över. Priser delades ut till de bäst placerade
12.11.2018

UP-säsongen är över. Priser delades ut till de bäst placerade

Orientering
I samband med Tullinge SK:s november tävling på söndagen, samlades ett 60 tal ungdomar för att både hylla, hyllas och ta emot priser. Flera av Stockholms bästa talanger var på plats.

UP-avslutning innebär också social samvaro. En guru på det område är Leif "Garry" Pettersson. Garry är ju ett riktigt proffs på att hantera ungdomar, varit ledare på Domaruddenlägret i typ 25 år, samt jobbar som föreståndare på Solberga Parklek.

Ungdomarna delades upp i grupper där de tillsammans skulle samarbeta och använda allas kunskaper i olika kluriga uppgifter. Efter denna roliga övning delades UP-priserna för topp 10 ut i klasserna HD14-HD16. Det hela avslutades vid tvåtiden med tårtätning vilket uppskattades av ungdomarna. Några av pristagarna hade som brukligt förhinder och kunde inte ta emot sina priser på plats. Men som lägligt var hade de kamrater som kunde hämta priserna, för att senare lämna vidare priserna till pristagarna som saknades.

Viktor Sone, Tilda Dalekant och Filippa Hjerne gjorde en paus i gruppuppgiften när Orientering Stockholm gjorde ett nedlag. Björn Renner var mycket nöjd med dagen och tyckte uppgifterna var roliga.


Elis Forsberg Rundström och Hannes Lindqvist tar en välförtjänt paus i det intensiva arbetet.
Elis Forsberg Rundström och Hannes Lindqvist är mest interesserade av fotografen.

RELATERADE NYHETER

Möte hos Idrottsnämnden
StOF på möte med Stockholms Stads Idrottsnämnd
Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Fler nyheter