Svensk Orientering logotyp
07.06.2018

Utveckla din förening för Strategi2025

Orientering
Lärgrupper inom klubben ger dig ett provabonnemang på Orientering Stockholm, StOF-nytt, 2 nummer utan kostnad. På StOFs ordförandeträff var Strategi2025 en av diskussionspunkterna.

Lärgrupper inom klubben ger dig ett provabonnemang på Orientering Stockholm, StOF-nytt, 2 nummer utan kostnad.

På StOFs ordförandeträff var Strategi2025 en av diskussionspunkterna. Riksidrottsförbundet har givit specialidrottförbunden (SOFT för orientering) i uppdrag att implementera arbetet med Strateg2025 ute i landet. För stockholmsorienteringens del var ordförandeträffen ett bra tillfälle att starta resan då samtliga närvarande bidrog med idéer till konkreta aktiviteter som kan genomföras för att utveckla föreningarna i rätt riktning.

Men de utvecklingsresor som måste göras för att nå målen i Strategi2025 är komplexa och kan knappast lösas på en ordförandeträff. Det är ett långsiktigt utvecklingsarbete som måste omfatta alla medlemmar i våra föreningar – en process som måste löpa kontinuerligt som en röd tråd i verksamheten.

Därför lanserar Orientering Stockholm – StOFnytt härmed en möjlighet att få igång utvecklingsarbetet genom att under återstoden av 2018 publicera artiklar som utformats för att fungera som underlag för att utveckla kunskaperna om utvecklingsresorna i Strategi2015.

Gör så här:

  1. Senast den 5 juli 2018 anmäler du till din ordförande eller till orientering@stockholmsidrotten.se att du önskar få Orientering Stockholm #3 och #4 till en lärgrupp på minst 3, högst 4 personer.
  2. Denna lärgrupp anmäls därefter så snabbt som möjligt i föreningens Idrott Online-sidas utbildningsmodul (kontakta din klubbs utbildningsansvarige).
  3. Ni är minst 3 personer max 4 personer som vid varje nummer gör uppgifterna som är kopplade till artikeln om Strategi 2025.
  4. Ni gör det i minst 10 utbildningstimmar under 2018 som ska redovisas i er utbildningsmodul senast den 13 december 2018. Behöver man hjälp med modulen kan man få det av SISU-konsulent marie.hedlund@stockholmsidrotten.se

RELATERADE NYHETER

Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Stora Tuna damsegrare vid 10mila 2024
Lyckat 10mila genomfört!
Fler nyheter