Svensk Orientering logotyp
12.10.2017

Viktig helg för Stockholms orientering 17-19 november

Orientering
Stockholms Idrottsförbund i samarbete med SISU Stockholm ordnar nu en av de viktigaste mötesplatserna för dig som tränare den fre-lö 17-18 november. På söndagen genomför vi StOFs konvent med ett späckat schema. Missa inte årets Superhelg!

I inbjudan till TRÄNARFORUM - Stockholm står att läsa: "Svensk idrott befinner sig i en häftig förändringsresa som ska möjliggöra så många som möjligt, så länge som möjligt, i så bra verksamhet som möjligt.  Ni tränare är viktiga och avgörande för om vi ska lyckas med denna resa. Målet med Tränarforum Stockholm är att ge dig som deltar möjlighet att  stärka och utveckla ditt tränarskap tillsammans med oss på Stockholmsidrotten. Vill du lyssna till de senaste rönen inom idrottsträning? Vill du utveckla dig själv som tränare? Vill du lära mer om vad som är bäst att träna i olika åldrar för en hållbar prestationsutveckling? Tränar du aktiva från 12 år och uppåt? Då är detta en mötesplats för dig. Under två dagar erbjuder vi föreläsningar, erfarenhetsutbyte med andra tränare och tips på praktiska övningar som du kan använda i din träningsgrupp." Om du representerar en NIU eller RIG skola, uppge er skolidrottsförening i anmälan!

Anmälan endast via denna inbjudan

Program och anmälan för StOF-KONVENTET vid Ågesta Folkhögskola finns snart ute. 

Årets konvent erbjuder ett smörgåsbord av aktiviteter för dig som ledare och aktiv i orienteringsklubbar inom stockholmsdistriktet. Vi har höga förväntningar på 2018 med ökad medlemstillströmning och ett Tiomila på hemmaplan. Vi hoppas och tror att utbudet på årets konvent både ska möta efterfrågan och tillfredsställa behov inför 2018. Med detta som utgångspunkt önskar vi en bred uppslutning till alla våra programpunkter med förväntningar om att flera representanter från era klubbar ska hitta intressanta ämnen att fördjupa sig i.

Ur programmet:

Arrangemangskurser med olika teman under hela dagen 9.30-17.00

Träningspass 9.30-11.30 

 

Storsamling 12.30-13.15

Genomgång av eftermiddagens workshops och föreläsningar, utdelning av priser och andra utmärkelser samt en föredragning om StOFs utbildningsplan för 2018. 

Ungdomsledarträff 13.30-14.45

"Att använda testresultat för att optimera sin träning” 13.30-14.45

Välmeriterade medverkande utlovas! Kommer att filmas och publiceras i utbildningssyfte.

Perspektivgivande föreläsning av Ruslan Glebov – ”Min väg till VM” 15.00-15.45

Elit- och utvecklingsmiljöträff 16.00-17.00

Kommunikation och informationsseminarium med StOFs styrelse 15.00-16.30

RELATERADE NYHETER

Möte hos Idrottsnämnden
StOF på möte med Stockholms Stads Idrottsnämnd
Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Fler nyheter