Svensk Orientering logotyp
02.09.2019

Axel vann juniorpriset i H20-klassen

Orientering
Första DM-helgen avklarad, Sundbyberg och Waxholm bjöd på popaganda för OL-sporten

Vilken helg vi fick när DM medeldistans och långdistans avgjordes på Bogesund. Sensommarvärme och fantastisk orientering dagarna två. Vi var många som trivdes i solen och en som verkligen fick till det och som knöt ihop juniorprissäcken, det var Axel Granqvist från OK Ravinen.  Dubbelsegrar och poäng från vårens Grymnatta gör att han har vunnit Juniorpriserna i H20-klassen och därmed segerpremien som Skogskarlarna delar ut på DM-kavlen på söndag.
Övriga juniorklasser är forfarande öppna.

I D20 leder Ella Sjöberg från Tullinge, men helgens dubbelsegrare Veronika Kalinina från Lidingö har fortfarande chansen om hon vinner Natt-DM.

D18 leds av Matilda Lindh, Sundbyberg, men Natt-DM på fredag kan ställa till det eftersom både Petrina Costermans, Järla och Tilde Backlund, Södertörn kan skaffa sig nattpoäng och därmed gå förbi.

H18 leds av Jonathan Ståhl från Sundbyberg. Men det är en del som talar för att han kommer bli passerad av helgens dubbelsegrare vid DM, Jesper Lidmar, Snättringe och även Anton Silier, Järfälla. Detta under förutsättning att dom kommer till start, för nattresultat är obligatorist.

RELATERADE NYHETER

Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Stora Tuna damsegrare vid 10mila 2024
Lyckat 10mila genomfört!
Fler nyheter