Svensk Orientering logotyp
20.11.2017

DM-långdistans var Stockholms bästa arrangemang 2017

Orientering
Järfälla OK har bra drag för tillfället. Vi har tidigare uppmärksammat att klubben fått Silverkotte för bra ungdomarbete och att dom kom tvåa på Ungdomsserien. Vid StOF-konventet kom ytterligare en framgång, årets bästa arrangör.

Det var vid den traditionella omröstningen av "Årets arrangör" som JOK blev framröstad till årets bästa tävling. Rutinen är att StOF:s tävlingskommitté kollar i enkäten kopplat till tävlingen i Eventor, gör en egen bedömning och nominerar ett antal arrangemang som utmäkt sig under året. Utifrån de nominerade får sedan deltagarna vid StOF-konventet rösta fram segraren. Av de 26 inlämnade röstsedlarna hade elva DM-långdistans, alltså JOK som etta, åtta hade Sundbyberg/Waxholms OK augustitävling som bästa tävling, sex ville att Haninge SOK:s tävling på Muskö skulle prisas och en tyckte att Gustavsbergs tävling i september var bäst. 

Järfälla OK kan nu titulera sig årets arrangör och dessutom kommer klubben få ett arrangörsbidrag på 6000 kronor som kan investeras i den fortsatta utveckling av klubben. Vem vet, kanske kommer lite smulor spilla över till Väsby OK, dom bidrog ju med funktionärskraft under DM-helgen.

Grattis till Järfälla OK!

RELATERADE NYHETER

Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Stora Tuna damsegrare vid 10mila 2024
Lyckat 10mila genomfört!
Fler nyheter