Svensk Orientering logotyp
21.04.2017

Natt-SM, Swedish League och UP i helgen

Orientering
Nu är det tätt på given. I helgen ska Stockholms juniorer och seniorer visa vart nattlinnet ska ligga och vilka som är bäst i Sverige. Natt-SM i Hallsberg, sedan Swedish League i Jönköping.

Även ungdomarna har viktiga tävlingar att se fram emot. Haninge SOK genomför årets tredje UP-tävling i SM-terrängen på Muskö, det låter utmanande.

Vad ska vi förvänta oss på SM?
Fjolårsmästarna Anna Bachman och Gustav Bergman kommer inte till start på Natt-SM. Men å andra sidan har vi Simon x 2, Imark och Hector att hoppas på. Vi tror att de kommer topp tre båda två i H20. Vi ska heller inte glömma Viktor Imark, Tullinge, han är ju en riktig natträv. I H18-klassen kan allt hända, men kan någon slå Viktor Svensk från Stora Tuna? Kanske Axel Granqvist från Ravinen? Damjuniorerna får ligga i och kanske kan Hanna Lagerberg, Södertörn, eller Vilma Karlsson, Snättringe komma topp 5.

I herrseniorklassen är det dags för en liten överaskning! Vad sägs om Jens Rönnols, som numer springer för Järla och har visat på bra form på slutet, har dessutom medaljerfarenhet från Natt-SM sedan tidigare. Bland damseniorerna hoppas vi att Helena Karlssons medverkan i Mila Stockholm By Night kommer ge resultat i form av topp fem-placering.

RELATERADE NYHETER

U Serie Logga A M Skärm Grön
Smärre uppdateringar av anvisningarna till Ungdomsserien
Veronica Kalinina Lidingö på natt-SM 12 april 2024
Kalinina och Hector i topp på natt-SM
Karro 2
Stockholms elitpriser
Fler nyheter