Svensk Orientering logotyp
01.10.2018

Vinterhalvåret innebär utbildningstider!

Orientering
Nu lanseras vinterns satsning på kurser i orinterings-fys riktat till tränare i förening. Anmäl dig i tid för att försäkra dig om en plats på dessa högkvalitativa kurstillfällen!

Nu kan du anmäla dig till Stockholms OFs och SISU Stockholms paket med fristående kurser  i OL-fys för tränare. Fokus ligger på hur man bör förhålla sig till fysisk träning för att hålla kroppen stark och hel och undvika skador. Detta är att betrakta som påbyggnad på SOFTs Barn-, Ungdoms- och Junior/seniortränarutbildningar men vi kräver för den skull inga förkunskaper för deltagande. De fristående delarna kan passa för tränare på alla nivåer från barn till seniorer.

I övrigt vill vi slå ett slag för att Stockholms OF tillsammans med SISU Stockholm och Svenska Orienteringsförbundet (SOFT) dukat upp ett digert smörgåsbord som går att besöka här.


eller...

  • Ungoteket Klubb Stockholm är en satsning på unga ledare, 14-25 år som vill lära sig hur orientering produceras och inte bara hur den konsumeras. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla din klubb till Ungoteket som drar igång 1-2 december med en helhelg på Lillsveds Folkhögskola på Värmdö. Mer info och anmälningslänk finns här.

Håll utkik efter mer utbildningsmöjligheter på Stockholms OFs utbildnings-webb!

RELATERADE NYHETER

Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Stora Tuna damsegrare vid 10mila 2024
Lyckat 10mila genomfört!
Fler nyheter