Kul att du testar nya orientering.se! Hittar du något som ser konstigt ut, rapportera det här!
02.03.2023

Arrangemangsavstämning

Orientering
Vid årets arrangemangsträffar lanserade Västergötlands OFs tävlingskommitté ett nytt stöd för distriktets tävlingsarrangörer. Ett enkelt format för att säkerställa en bra start och för att fånga upp arrangörens behov av stöd.
Det nya formatet heter just Arrangemangsavstämning och finns i Västgötamodellen på Västergötlands OFs hemsida. Arrangemangsavstämningen innebär att ett frågeformulär ska fyllas i av arrangören senast tre månader före sitt kommande arrangemang.
I formuläret anges tre övergripande förutsättningar för arrangemanget. Det gäller tävlingsorganisation, tävlingsområde inklusive samråd och behov av eventuella dispenser.

Avsikten med avstämningen är att arrangören ska ha bra koll på grunderna för sitt arrangemang senast 3 månader före genomförandet och att tävlings- och kartkommittén ska kunna fånga upp vad arrangören eventuellt behöver stöd kring. Det kan röra sig om kartgodkännande, dispenser, kontrollanter eller annat som är väsentligt att ha på plats i tid.

Införandet sker succesivt under 2023. Alla vårens arrangörer ombedes omedelbart att fylla i avstämningen även om det är mindre än 3 månader kvar till aktuellt arrangemang. För höstsäsongens tävlingar är det en god idé att kika på vad för information som avstämningen innehåller samt sätta in sin egna deadline i kalendern för att själv ha koll på när avstämningen ska vara gjord.

RELATERADE NYHETER

Hemsidan Bild Hero Test.All
Nu har anmälan till O-CAMP 2023 öppnat.
Arrangörfyrkant 200X200
Nyhetsbrev nr 2 2023
Magnus Sundmark
Ett stort tack!
Fler nyheter