10.07.2023

Fazer sponsrar med nybakat bröd

Orientering
Det går åt mycket mat på sommarens två stora orienteringsläger, det nyss genomförda O-Camp och och kommande Västgötatruppens USM-läger. Ett välkommet tillskott kommer från Fazers bageri i Lidköping som stöttar med lokalt producerat kvalitetsbröd.

- Fazer sponsrade med bröd till våra läger förra sommaren och det var verkligen uppskattat av deltagarna. Vi är därför mycket glada för deras bidrag även detta år och att vi kan erbjuda gott bröd i samband med våra läger. Att bröden dessutom är producerade i Lidköping är ett stort plus då det innebär begränsade transporter, säger Bertil Åkesson, konsulent på Västergötlands OF.

På lägren är det Fazer Havrefralla och Fazer KvarnGoda som serveras. Saftigt, mjukt bröd som är bakade i Fazers bageri i Lidköping.

- Orienteringslägren i Västergötland är fina lokala initiativ som handlar om rörelse och gemenskap. Vi är stolta över att vara med och bidra med bröd och hoppas att ungdomarna kommer att uppskatta vårt sortiment på plats, säger Therese Vennberg, Senior Brand Manager på Fazer Bageri i Sverige.

Fazer bakar bröd i Sverige på dess bagerier i Umeå, Lidköping och Eskilstuna. Vill du läsa mer om Fazer så klicka här: https://www.fazer.se/  ”

RELATERADE NYHETER

USM Blekinge 2023 Stafett
Västergötland i topp på USM
Tävlingsinfo Bild Web
September en fantastisk orienteringstid
GM Sprint 2023
Götalandsmästerskapen i Ed
Fler nyheter