Kul att du testar nya orientering.se! Hittar du något som ser konstigt ut, rapportera det här!

Förändringar på kansliet 2023

Orientering
Efter 15 år på Västergötlands Orienteringsförbund har verksamhetsledaren Magnus Sundmark valt att söka nya utmaningar och kommer avsluta anställningen den 31/3 2023.

- Ja, det stämmer, jag har tackat ja till ett annat arbetserbjudande och kommer avsluta min anställning på Västergötlands OF den 31/3 2023, säger Magnus.

Förändringen är precis beslutad och det är fortsatt lite oklart när sista arbetsdagen blir. 

- Att vara verksamhetsledare på VOF är verkligen ett kalasjobb. Det har varit 15 fantastiska år med otroligt många roliga, spännande och utvecklande inslag. Jag trivs verkligen med rollen och uppdraget.
Men, 15 år är 15 år, jag tyckte det var dags att göra något annat, något nytt och då dök den här möjligheten upp, säger Magnus.

Från och med den 1 april kommer Magnus ta sig an rollen som ansvarig för evenemang i Skövde och tar därmed anställning vid destinationsbolaget Next Skövde.

Processen framåt för VOF gällande nyanställning eller annan strategi kommer ledas av styrelsen och inleds omedelbart för att så snart som möjligt ha en ny lösning på plats.

- Jag vill gärna tillägga att jag slutar inte nu, det är länge kvar, och det är mycket som är på gång under den här vintern och våren. Jag hoppas vi tillsammans kan bädda för ett riktigt härligt orienteringsår 2023, avslutar Magnus.

RELATERADE NYHETER

Ny Distriktsindelning
Förslag till ny distriktsindelning presenteras vid årsmötet
Kontroll På Fjäll
Annonsering pausas
Sara H 1
Träna sprint med landslaget i Huskvarna/Jönköping
Fler nyheter