14.02.2024

Introduktionsutbildning för ungdomsledare

Orientering
Behöver ni utbilda fler ledare/tränare i er förening? Nu finns ett kanontillfälle för att som nyare ledare ta ett första utbildningssteg då den nya introduktionsutbildningen erbjuds i Uddevalla den 23 mars.

Genom ett samarbete mellan Västergötlands OF och BohuslänDals OF har vi glädjen att erbjuda introduktionsutbildningen för orienteringstränare. Det är en endagsutbildning på plats, men innehåller även en webbaserad egen inläsning på 4-5 timmar.

Du som tränare eller hjälpledare inom orienteringsidrotten har ett värdefullt uppdrag. Ett uppdrag som ger dig upplevelser och möten med människor som vill utvecklas med idrotten och du utvecklas med dem. I din roll kan du vara med och hjälpa andra att växa som utövare och individer.
DENNA INTRODUKTIONSUTBILDNING FÖR ORIENTERINGSTRÄNARE ger dig en första inblick i vad det innebär att vara tränare/ledare inom idrotten generellt och orienteringssporten specifikt. Utbildningen ger dig inspiration och en introduktion till att vara ledare i orientering. Den ger dig, kort och gott, en bra start i ditt tränarskap.

Plats & tid
Uddevalla OK:s klubbstuga
Lördagen den 23 mars mellan 09.30-17.00.

Sista anmälan är den 10 mars.
Till utbildningstillfället finns plats för 12 deltagare.

Mer information, inbjudan, kursbeskrivning och anmälningslänk finns här.

RELATERADE NYHETER

Västgötatruppen Jacka (1)
Västgötatruppen klädbeställning
Tibrotrippel
Inställt och flyttat i Tibro
OCAMP Hemsida 3
O-CAMP 2024
Fler nyheter