Hittaut

Leta checkpoints och upptäck din närmiljö med hittaut

I 10 år har hittaut lockat tusentals deltagare att ta sig ut och leta checkpoints. Ta med kartan på promenaden, cykelturen eller löprundan så aktiverar du både kropp och knopp och kanske upptäcker några nya platser. Vid varje checkpoint finns en kod som du kan registrera på ditt konto, med chans att vinna fina priser. Alla kan delta utifrån sina förutsättningar, dygnet runt under säsongen som vanligtvis sträcker sig från maj till oktober. Hittaut finns även som friskvårsprojekt för företag och skolor. 

Lycka till! 

Här skapar du ditt hittautkonto

Friskvårdsprojektet hittaut samordnas av Svenska Orienteringsförbundet och arrangeras av lokala orienteringsföreningar. Finns inte hittaut på din ort än? Ta kontakt med den lokala orienteringsklubben och visa att det finns ett intresse!

NYHETER

Håll dig uppdaterad av vad som händer och läs våra spännande nyheter!

Resultat 2019

45 orter

43 700 deltagare

1,8 miljoner registreringar

FRISKVÅRDSUTMANING

Utmana dina kollegor eller skolkamrater i den perfekta friskvårdsaktiviteten! 

Läs mer om hur det fungerar med vår friskvårdsutmaning för företag och skolor.

PARTNERS

Bli en del av hittaut 2020 och var med och bidra till bättre folkhälsa!

Vill du samarbeta med oss? Läs mer här.

PRESS

Behöver ni pressbilder till en artikel? Eller kika på några av våra tidigare publicerade artiklar i media.  allt detta finner ni här

SAMORDNARE

Sedan 2017 ägs hittaut av Svenska Orienteringsförbundet (SOFT). På SOFT finns en hittautsamordnare som ansvarar för avtal och koncept samt stöttar arrangörsföreningarna i deras arbete. Kontakta samordnaren om du representerar en orienteringsförening och är nyfiken på att arrangera hittaut på din ort, genom att skicka ett mail till hittaut@orientering.se


Har du frågor som rör ditt deltagarkonto eller hittaut på en specifik ort kontaktar du den lokala arrangören. Du hittar kontaktuppgifter på respektive orts hemsida (under arrangör och kontakt). 

Frågor och kontakt

Varför drar appen så mycket data?
Att kartan laddas om drar mycket data. Vårt bästa tips tills vi löst detta är att registrera checkpoints via "Registrera checkpoint" i menyn. På så sätt laddas inte kartan om efter varje registrerad checkpoint.
Det finns redan ett konto registrerat med den angivna e-mailen
Du är halvvägs i registreringen till ett användarkonto! Får du inget bekräftelsemail, be din lokala arrangör att aktivera ditt konto.