Stjärnkampen
Logga vit

Välkommen till Stjärnkampen

För alla ungdomar i åldern 13-16 år som vill anta utmaningen om vilken träningsgrupp som samlar flest stjärnor. Tillsammans i gruppen genomför ungdomarna olika uppdrag med fokus på glädje, gemenskap och utveckling. Efter avslutad säsong har träningsgruppen chans att vinna ett besök av landslagsstjärnorna Karolin Ohlsson och Simon Imark, som är två av Stjärnkampens ambassadörer. Andra säsongen startar den 1 april och pågår fram till och med den 30 september 2021.

Så fungerar det


Anmälan

1. Anmäl ditt lag

Ledaren anmäler och administrerar sin förening/träningsgrupp.

Läs mer om anmälan
Samla stjärnor

2. Samla stjärnor

Laget väljer bland 40 olika uppdrag, för varje avklarat uppdrag erhålls en stjärna.

Läs mer om uppdragen
Springa

3. Ambassadörer

Stjärnkampen har fem ambassadörer som representerar våra fyra olika landslag.

Läs mer om ambassadörerna

Stjärnkampen i siffror

53

DELTAGANDE LAG
4 985

DELTAGARE
562
REGISTRERADE
STJÄRNOR

Nyheter


Välkomna på livesändning!

Tisdagen den 2 februari kl.19.00 livesänds vinstdragning av förstapriset. Sändningen sker på Stjärnkampens Instagram-konto @stjarnkampen.

Kartritning - ett sätt att förstå ...

Ett av Stjärnkampens uppdrag handlar om kartritning. Någonting som få ungdomar har testat men som bidrar till en ökad förståelse för hur kartan är uppbyggd.

Barnkonventionen - Stjärnkampens viktigaste uppdrag

Den 1 januari 2020 blev FN:s barnkonvention svensk lag vilket innebär att all organiserad barn- och ungdomsverksamhet inom idrottsrörelsen ska bedrivas ur ett barnrättsperspektiv.

Det blir ett Riksläger till vintern!

Välkommen till Orsa Grönklitt den 13-15 januari! Det perfekta lägret för dig mellan 13-16 år. Träffa kompisar, lek på skidor, träna skidorienterings teknik och få feedback.

Här presenteras VINNARNA!

Nu tävlar vi ut 10 stycken ryggsäckar från SILVA värda 999 kronor.

Nu startar Stjärnkampen!

Äntligen är det dags för Stjärnkampen, satsningen där klubbens ungdomar jobbar som ett lag. Deltagarna, som är mellan 13 och 16 år, ska tillsammans genomföra en mängd varierade uppdrag och på så sätt samla stjärnor. Fokus ligger på glädje, gemenskap och utveckling såväl individuellt som gemensamt i gruppen.

Alla nyheter