svenska fjällen

Bild: Pixabay

22.04.2024

Gemensam resa till Rikslägret sommar 2024

Orientering
Värmlands OF ungdomskommitté ordnar gemensam resa till Rikslägret i Idre fjäll. Vi åker i minibussar till Rikslägret och samordnar så att våra ungdomar har ledare på plats. Nytt för i år är att vi även bjuder in värmländska juniorer att följa med på resan och delta i Rikslägret junior/senior som går samma vecka.

Riksläger sommar 2024

Rikslägret sommar genomförs 23–28 juni i Idre fjäll. Rikslägret är öppet för dig som är 13–16 år samt juniorer/seniorer 17–25 år.

Värmlands OF ungdomskommitté ordnar gemensam resa

Vi åker i minibussar till Rikslägret och samordnar så att våra ungdomar har ledare på plats. Nytt för i år är att vi även bjuder in värmländska juniorer att följa med på resan och delta i Rikslägret junior/senior som går samma vecka.

Denna anmälan gäller endast den gemensamma resan för ungdomar 13–16 år, juniorer 17–20 år och ledare från Värmland. Sista anmälan 5 maj: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/20821

Anmälan till Rikslägret gör var och en själv senast 12 maj.

Ungdomar 13–16 år: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/20209

Juniorer/seniorer 17–25 år: https://eventor.orientering.se/Activities/Register/20208

Klubbar som skickar ungdomar på lägret är också skyldiga att ha ledare med på plats. Tanken med denna gemensamma resa är att ungdomar som saknar klubbledare ändå ska kunna följa med under förutsättning att vi får in tillräckligt med ledare från övriga Värmland.

Vi räknar med att behöva cirka en ledare/fem ungdomar för att transporter, uppföljning med mera ska fungera bra. VOF kommer därför att fördela kostnaden för cirka 1/5 ledare/ungdom som inte har egen klubbledare med på plats.

Även självkostnadspris för minibussar med mer kommer faktureras ut till alla klubbarna i efterhand av VOF. Anmälningsavgiften till Rikslägret faktureras klubbarna direkt från SOFT.

Har ni frågor eller funderingar på tillgången till ledare för att kunna delta ensam från din klubb, kontakta: Mattias Persson, 070-620 34 91 eller mattias.p.persson@gmail.com

RELATERADE NYHETER

Du Hänger Väl Med!
Värmland till Distriktsmatchen 6-7 augusti
sprintkontroll
Sprint DM & Lilla VM
Sprint DM i Liljedal 2007
Sommarens och höstens inbjudningar (1)
Fler nyheter