Ungoteket

Välkommen till Ungoteket Skåne Ungoteket är en utbildning där unga orienterare (ca 14-25 år) lär sig att skapa och leda orientering.

Ungoteket Skåne

Läs mer om programmet för Ungoteket Skåne 2024 som är för orienterare födda 2010 eller tidigare och som är med i en förening i Skåne.

Utbildning

Består av tre träffar samt ett föreningsprojekt som genomförs gruppvis. Efteråt träffas deltagarna för att utvärdera och tänka framåt.

Har du frågor?

Hör av dig till projektledare: Robert Lood & Joel Börjesson Eriksson

Robert: Hittaut@skanesof.se ,Tel: 073-302 92 37

Joel: info@skanesof.se ,Tel: 072-428 54 03

Ungoteket Riks

Ungoteket arrangeras på flera platser i Sverige. Mer information samt allt utbildningsmaterial finns på Ungotekets hemsida.

Ungoteket 2024. Sista anmälan är satt till 11:e februari. Ett perfekt tillfälle för ungdomar, juniorer & unga seniorer att lära sig och utvecklas på fler områden inom orientering, Bl.a tävlingsarrangemang, banläggning, kartritning och mycket mer samtidigt som vi umgås och har trevligt ihop!

I år har vi försökt lägga det så att det blir så låg tröskel som möjligt att vara med i samband med att ha träningsläger i Vittsjö på de nya kartorna där och sedan i samband med tävlingar i distriktet som även ingår i ungdomsserien. Vi hoppas på stort intresse till nästa års Ungoteket i Skåne!

I samband med vinterlägret i Åhus 20-21 januari kommer vi och pratar mer om Ungoteket.

Upplägg 2024:

Träff 1: 15-17 mars i Vittsjö, Träningsläger på nya bra kartor och utbildning med övernattning.

Träff 2: 20-21 april i Örkelljunga, Tävlingshelg med utbildning och övernattning i samband med Vättefejden & Gränsfejden, U-serien #2

Träff 3: 27-28 april i Höör, Tävlingshelg med utbildning och övernattning i samband med Kollebergamedeln & Frostalunken, U-serien #3. transport i minibussar mellan tävlingarna och boende.