En vit trävilla, tillverkad av Eksjöhus, belägen i en solig trädgård.

Bild: Eksjöhus AB

10.01.2023

Eksjöhus blir ny premiumpartner

Orientering
– Jag är oerhört glad över att få välkomna en ny premiumpartner, säger Fredrik Tanfara, marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet.

Från och med årsskiftet blev Eksjöhus en av Svenska Orienteringsförbundets största partners. Hustillverkaren är, förutom premiumpartner, aktivitetspartner till O-Ringen 2023, partner till Hittaut och kommer att stötta ungdomar via initiativ inom Corporate Social Responsibility i samråd med Orienteringsförbundet. Eksjöhus varumärke kommer också att exponeras på orienteringslandslagets dräkter.

– Vårt samarbete med Orienteringsförbundet är ett naturligt steg i vårt engagemang för svensk idrott. Det är ett sätt att stötta både de som precis hittat sporten och de som fokuserar på sin elitsatsning. Vårt samarbete sträcker sig hela vägen från ungdomar till landslagselit—från naturintresserade familjer till rutinerade deltagare på O-Ringen, säger Anders Olsson, marknadsansvarig på Eksjöhus AB.

Han fortsätter:

– Vi är stolta över möjligheten att tillsammans med Orienteringsförbundet inspirera fler barn, ungdomar och familjer att hitta orienteringens gemenskap samt ge fler elitsatsande möjlighet att förverkliga sina drömmar.

Eksjöhus har varit husleverantör i 80 år och är idag en ledande hustillverkare i Sverige. Grunden av företaget lades av Simon Lindholm och hans snickeriverksamhet 1941. 1944 började han tillverka monteringsfärdiga hus, och därmed var Eksjöhus fött. Företaget har sedan utvecklats och ägs fortfarande av familjen Lindholm.

– I snart 80 år har detta familjeföretag byggt hållbara hus med virke från de småländska skogarna, och jag känner att deras hållbarhetsarbete inom husbranschen tilltalar vår rörelse, säger Fredrik Tanfara.

– Men de har även en stor kärlek till idrotten, och det gläder mig att de valt att investera i vår sport. Jag ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete.

Bild: Eksjöhus AB.

 

 

 

 

RELATERADE NYHETER

Stora Tuna OK Jukola
Historisk och överlägsen seger för Stora Tuna OK på Jukola
Jukola Venla 15 Juni Hugo Mattsson 7623
Stora Tuna OK vinner Venlakavlen 2024
Emil Auselius
Emil Auselius, Bredaryds SOK tog hem förstasträckan på Jukola 2023
Fler nyheter