Tävlingskalender & basprogram

I Eventor nås tävlingskalendern med möjligheten att anmäla sig till tävlingar runt om i landet. I basprogrammet redovisas internationella och nationella värdetävlingar framåt.

Tävlingskalender

Ladda ner basprogram

Tävlingskalender med tävlingsanmälanTävlingskalender med anmälan till tävlingar, samt start- och resultatlistor, hittas i Eventor via länken ovan. På tävlingens informationssida nås inbjudan där bland annat klasser och anmälningsavgifter framgår.

Bra länkar:

Du kan också kontakta Eventors mejlsupport, eventorsupport@orientering.se, som normalt svarar inom 24 timmar, måndag-fredag. Tänk på att belastningen kan vara hög under tävlingssäsong.

Basprogram över internationella och nationella värdetävlingarBasprogrammet redovisar internationella och nationella värdetävlingar framåt. Det är i första hand avsett för planering av egna tävlingar för distrikt och klubbar.

Basprogram för våra fyra grenar nås via länkarna ovan.

Projekt: Framtidens tävlingsprogram - från 2025 och framåtDe senaste åren har SOFT arbetat med att utvärdera vårt nationella tävlingsprogram för värdetävlingar och primärt inom orienteringslöpning. Det här har resulterat i ett förslag på nytt upplägg att börja gälla från och med 2025.