08.02.2024

Icebug förlänger som partner till Svensk Orientering

Svensk Orientering
Svenska Orienteringsförbundet och skoföretaget Icebug förlänger sitt avtal. Samarbetet blir både förnyat och fördjupat. Avtalet sträcker sig till 2026 och förutom att Icebug är orienteringsförbundets skopartner är ett gemensamt fokus i samarbetet hållbarhet.

Svenska Icebug gör skor med världsledande grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Icebug grundades 2001 i Göteborg och orienteringen har hela tiden funnits med som en central del i Icebugs verksamhet. Under flera år har man varit partner till Svenska Orienteringsförbundet. Nu står det klart att avtalet förlängs med ytterligare två år.

– Vi älskar att vara ute i skog och mark och vi älskar orientering, därför ser vi på Icebug fram emot att stötta sporten vi har i vårt hjärta och även fortsätta sätta ljus på hållbarhetsfrågor som ligger helt i linje med både vår och förbundets värdegrund. Orientering är också en idrott som alla kan utöva och som vi vill få fler att upptäcka glädjen med, säger Marie Thomasson, Head of demand på Icebug.

Fredrik Tanfara, marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet gläds åt det nya förlängda samarbetet.

– Det känns väldigt bra att vi nu landat i ett flerårigt avtal. Jag är glad att vi har en skopartner med världsledande grepp och som höjer ribban för hållbarhet inom deras bransch. De är dessutom personlig sponsor till två av våra största stjärnor.

RELATERADE NYHETER

Ettan Höstsamling 24
Spännande program på Höstsamlingen – anmäl dig redan nu
Hållbarhet
Här är Svensk Orienterings hållbarhetsrapport 2023
VB2 _äldre
Nu kan du söka Projektstöd 65+
Fler nyheter