Bild: Tilda Andersson

Bild: Tilda Andersson

05.10.2023

Inbjudan till inspirations- och kompetensutvecklingshelg

Svensk Orientering
Vill du bli inspirerad och utvecklas? Då ska du boka in den 17-19 november i kalendern och bege dig till Jönköping.

Varmt välkommen på Svensk Orienterings inspirations- och kompetensutvecklingshelg.

Den här helgen passar dig som är barn- och ungdomsledare, klubbledare på junior- och seniornivå, tränare på olika nivåer eller helt enkelt en intresserad aktiv orienterare.

Du kommer att bjudas på inspirerande föreläsare, chans att ställa frågor under panelsamtal, byta erfarenheter och mingla med andra deltagare samt med landslagslöpare och landslagsledare som har samling på samma ställe och finns med på vissa delar.

Bland föreläsarna finns:
  • Carolina Lundkvist, fil. dr i psykologi, docent i idrottsvetenskap och legitimerad psykoterapeut. Hon kommer berätta kring den satsning hon gör tillsammans med friidrottsförbundet ”Frisk friidrott” och beröra frågor kring psykisk hälsa och prestation. 
  • Sara Hagström, flerfaldig världsmästare, nybliven europamästare och en av världens absolut bästa orienterare just nu och hennes tränare (och man) Oskar Sjöberg berättar mer om Saras träning från ungdomsåren till nu och hur hon gjort för att utvecklas steg för steg till världstoppen.
  • Emil Wingstedt, en av Sveriges främsta orienterare genom alla tider med flertalet VM-guld, framför allt i sprintorientering. De senaste åren har Emil haft ansvar för Storbritanniens sprintsatsning. Han ger svar på vad som är hemligheterna bakom Storbritanniens jättelyft inom sprint, samt delar även med sig av sina tankar och filosofie kring hur man utvecklas som sprintorienterare.
  • Christian Benedict, en välrenommerad forskare inom sömnfältet. Han är välkänd för sin pedagogiska och underhållande presentation av forskningsresultat och har även författat flera böcker om ämnet ('Sömn, Sömn, Sömn' & 'Sov dig till ett bättre liv').

→ Ett detaljerat program för helgen kommer veckan före träffen.

Jag vill läsa mer och se hela inbjudan

Jag vill anmäla mig direkt

Foto: Tilda Andersson
Text: Tero Marjamäki

RELATERADE NYHETER

Tiomila 2024 4 Maj Hugo Mattsson 01995
Likvärdigt tävlande – så blev ålders- och könsfördelningen vid årets Tiomila
Eventor
Vill du jobba med vår Eventorsupport?
Idre Rikslägret 27 Juni 2023 Hugo Mattsson 03112
Nästan 600 anmälda till Rikslägret
Fler nyheter