Löpare från det svenska orienteringslandslaget står framför en hyrbil från MABI.

Bild: Fredrik Tanfara/Svenska Orienteringsförbundet

13.02.2023

MABI och förbundet förlänger partneravtal

Orientering
Nu står det klart att MABI Hyrbilar förlänger avtalet som förbundspartner.

– Vi är glada och mycket stolta över vårt samarbete med Svenska Orienteringsförbundet. MABI sätter stort värde i att kunna bidra till idrotten och till en mer hållbar bilanvändning. Samarbetet med orienteringen gör att de aktiva, på alla nivåer, kan resa mer miljömedvetet till och från tävlingarna, säger Magnus Augustinson, Key Account Manager på MABI Sverige.

MABI Sverige AB ingår i Hedin Group och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm 1989 har förtaget vuxit kontinuerligt och bedriver idag biluthyrning på fler än 150 platser över hela landet. Syftet är att förse marknaden med hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet.

– Det är oerhört glädjande nyheter att vårt fina partnerskap med MABI fortsätter. Dessutom har vi en samsyn kring hållbarhetsarbete, och det värnar oss att lyfta och uppmana till samåkning i den mån det går. I det sammanhanget blir MABI en viktig stöttepelare. Plus en pålitlig partner som alltid finns nära till hands, säger Fredrik Tanfara, marknads- och försäljningschef på förbundet.

Läs mer om MABI:s partnererbjudande till SOFT:s medlemmar.RELATERADE NYHETER

Stora Tuna OK Jukola
Historisk och överlägsen seger för Stora Tuna OK på Jukola
Jukola Venla 15 Juni Hugo Mattsson 7623
Stora Tuna OK vinner Venlakavlen 2024
Emil Auselius
Emil Auselius, Bredaryds SOK tog hem förstasträckan på Jukola 2023
Fler nyheter