IFK Göteborg efter segern på Venlakavlen 2022. Fr.v. Sanna Fasth, Sara Hagström, Elin Månsson och Victoria Hästad Björnstad.

Bild: Tilda Andersson.

19.04.2023

Ny tjänst: Junior- och seniorutvecklare i Göteborg

Orientering
SOFT, Göteborgs OF och OL-gymnasiet i Göteborg söker gemensamt en junior- och seniorutvecklare för utvecklingsmiljön i Göteborg. Ansökan ska ske snarast och senast 9 maj.

Göteborg som ort attraherar många duktiga orienterare. Orienteringsklubbar i Göteborg, Orienteringsgymnasiet, Riksidrottsuniversitetet och High Performance Center Göteborg är en del av den totala elitutvecklingsmiljön för orientering i Göteborg.

I den miljön finns nu behov av en koordinerande roll som håller ihop helheten för alla dessa delar för att optimera resurser och maximera nyttjande av bra saker som görs i de olika verksamheterna.

– Det är jättekul att vi fått till den här lösningen tillsammans så att vi kan utlysa den här tjänsten. Det blir spännande att se hur vi kan samverka för att göra bra saker tillsammans, säger landslagschef Håkan Carlsson och lägger till:

– Jag ser fram emot många ansökningar och har man frågor om tjänsten ska man inte tveka att kontakta mig.

Annons: Junior- och seniorutvecklare - Orientering – Göteborg.

 

Bildtext toppbild. IFK Göteborg efter segern på Venlakavlen 2022. Fr.v. Sanna Fasth, Sara Hagström, Elin Månsson och Victoria Hästad Björnstad. Foto: Tilda Andersson.

RELATERADE NYHETER

Isac von Krusenstierna och Axel Granqvist drar iväg under sprintkval i Huskvarna.
Landslagets förberedelser är i gång
8Ea671f6 Ce8c 4809 9341 282Fae045713
Dubbla nomineringar i Idrottsgalan för orienteringen
Aktiva och ledare i orienteringslandslaget i stor grupp och med stora leenden vid världscupen i Tjeckien hösten 2023.
Här är orienteringslandslaget 2024
Fler nyheter