14.12.2023

Nytt nummer av Orienteraren ute nu

Svensk Orientering
Idag landar ett rykande färskt nummer av Orienteraren i brevlådan och i digital version, fullmatad med extramaterial. Orienteraren är Svenska Orienteringsförbundets magasin och årets sista nummer bjuder på bland annat ett unikt möte med alla fyra bröderna Svensk och en inblick i en EM-guldmedaljörs väg till toppen.

Utöver det får du även möta Lisa Kjellén och ta del av Helsingborgs SOK arbete, som får fler att hitta hem till orienteringen, en intervju med Tilda Palm, årets MTBO-åkare, och Oskar Andrén som ger träningstips. Sara Hagström, som så sent som i oktober vann EM-guld, avslöjar sin väg till toppen.  

Inför Skidorienteringssäsongen träffar vi både Jonatan Ståhl och Linda Lindkvist som trots skador satsar hårdare än någonsin. Du får också svar på varför de unga i Örnsköldsvik nobbar orienteringsgymnasium.   
Det och mycket mer i senaste numret av Orienteraren. 

I det digitala magasinet finns det ännu mer bilder och videos att ta del av.
För dig som redan är prenumerant - logga in och läs e-tidningen.
Vill du bara prenumera på det digitala magasinet går givetvis även det bra. Du kan också läsa enstaka nummer. Du tecknar prenumeration här. 

Om orienteraren
Orienteraren - orienterarnas egen tidning. Här får du läsa fördjupande reportage om orientering, veta mer om våra landslagsstjärnor och vad som händer i föreningarna, få hälso- och träningstips, läsa krönikor och lösa korsord.  

Det första numret av Skogssport, 31 sidor tjockt, landade i brevlådan 1947. Sedan dess har tidningen fått en självklar plats i många orienterings-hjärtan. Så sent som 2022 firade tidningen 75 år. I samband med jubiléet fick det anrika magasinet ett nytt namn – Orienteraren – och ett nytt utseende. 

Tidningen utkommer om fyra gånger per år och under sista numret inkluderas även Tävlingsbilagan för kommande år. Tidningen finns både i fysisk edition och digitalt.  

RELATERADE NYHETER

Ettan Höstsamling 24
Spännande program på Höstsamlingen – anmäl dig redan nu
Hållbarhet
Här är Svensk Orienterings hållbarhetsrapport 2023
VB2 _äldre
Nu kan du söka Projektstöd 65+
Fler nyheter