05.07.2024

Orienteringstränare inom Dala Sports Academy Elit

Svensk Orientering
Att jobba tillsammans med- och utveckla våra elitutvecklingsmiljöer är ett av Svensk Orienterings vägval för att skapa världens bästa landslag över tid. Nu har du en unik chans att få jobba i landslagsledningen för Svensk Orientering och samtidigt utveckla miljön och löparna lokalt i Dalarna när Dala Sports Academy Elit söker en ny orienteringstränare.

Dala Sports Academy Elit är en eftergymnasial elitidrottsmiljö med säte i Falun och Borlänge. Elitidrottsmiljön drivs av RF-SISU Dalarna i nära samarbete med specialidrottsförbunden för de fem idrotterna som ingår (längdskidåkning, cykel, orientering, skidorientering och friidrott).

I elitidrottsmiljön finns idrottare från hela landet och många av dem tillhör landslagsnivån såväl som yttersta världseliten i sin idrott. Gemensamt för idrottarna i elitidrottsmiljön är att de valt att satsa fullt ut på sitt idrottande.

Nu har du en unik chans att söka jobb som tränare/ledare med inriktning mot orienteringslöpning och skidorientering. Du ska leda och utveckla DSA Elits orienterings- och skidorienteringsverksamhet genom att arbeta med elitaktiva i den dagliga träningsverksamheten. Du kommer också att vara en del av landslagsledningen i orientering. Detta innebär också att du kommer att delta i olika landslagsaktiviteter. Träningsgruppen du kommer arbeta med är en blandning av etablerade världsidrottare och förstaårsseniorer på väg uppåt i utvecklingstrappan.

Läs mer och sök tjänsten här:

https://distrikt.onecruiter.com/jobs/276720-orienteringstranare-inom-dala-sports-academy-elit

RELATERADE NYHETER

Världscupen Sprintstafett 3 Aug 2023 Hugo Mattsson 7802
Fler väljer att bli partner till orienteringen ”väldigt engagerad målgrupp”
Hittahem innebär att orienteringsföreningar arrangerar regelbundna sprintträningar i parkmiljöer, i socioekonomiskt utsatta områden där det finns få etablerade idrottsarenor.
Hittahem lockar nya målgrupper
Etapp1 22 07 23 Hugo Mattsson 6066
Evenemangschef till Svensk Orientering Events
Fler nyheter