Förbundet

Här finns information om och från Svenska Orienteringsförbundet, såsom kontaktuppgifter till styrelse och kansli, förbundets stadgar, förbundsmöten, ordförandekonferenser, styrelseprotokoll, policydokument, blanketter mm.
löpare på väg mot kontroll


Svenska Orienteringsförbundet, SOFT

Svenska Orienteringsförbundet består av 550 föreningar med 83 000 medlemmar.

Här nedan ser du vår organisationsskissSvensk orientering är en idrott för alla, med framgångsrika landslag, en omfattande tävlings- och ungdomsverksamhet, samt aktiviteter som Hittaut, Naturpasset och Motionsorientering för allmänheten. Våra medlemsföreningar arrangerar varje år runt 600 större tävlingar och stora evenemang som Tiomila, 25manna och O-Ringen.

Vartannat år håller Svenska Orienteringsförbundet ett förbundsmöte. Där medverkar landets föreningar och i en demokratisk process tillsätts den styrelse som ska leda förbundet de närmaste två åren.

Till styrelsens förfogande att genomföra de beslut som tas på förbundsmötet finns personalen på Svenska Orienteringsförbundets kansli. Om du vill ha svar på en fråga som du inte finner här på hemsidan är det snabbaste sättet att kontakta kansliet.

På den här sidan hittar du information om och från Svenska Orienteringsförbundet, såsom exempelvis kontaktuppgifter till
och förbundets

Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka e-post till Svenska Orienteringsförbundet på info@orientering.se.

Verksamhetsrelaterad information till föreningen, såsom exempelvis projektstöd, LOK-stöd, kart- och markfrågor, regler och förbundsförsäkringen ligger under avdelningen Förening.

Information om olika utbildningar för dig som ledare eller funktionär ligger under avdelningen Utbildning.

Vårt arbete inom hållbarhet och för samhället finns under Orientering och samhället.

Våra distrikts hemsidor nås via Våra distrikt.