Svensk Orientering logotyp
19.02.2020

Arrangörsstöd - ny guide framtagen!

Skidorientering
Nu finns en ny guide för arrangörer av skidorienteringstävlingar. Denna guide, "Arrangörstöd skidorientering", fokuserar på att ge stöd inom de områden som av många upplevs som svåra. Guiden innehåller beskrivningar, tips och råd.

"Arrrangörstöd skidorientering" kompletterar den tidigare framtagna guiden "Enkla arrangemang". Medan "Enkla arrangemang" fokuserar på att beskriva hur man göra enkla arrangemang så är "Arrangörsstöd skidorientering" tänkt att stötta arrangörer vid nationella/vanliga skidorienteringstävlingar. 

Guiden fokuserar främst på de delar som anses vara svåra och ger beskrivningar, tips och råd för att göra rätt och underlätta för arrangören. 

Här hittar du Arrangörsstöd skidorientering för nedladdning. 

Arrangörsstödet är skrivet av Matts Engvall med många års erfarenhet som tävlande och arrangör. Sture Norén, SkidO-gruppen och andra har även bidragit i arbetet.    

Har du frågor eller funderingar på innehållet i Arrangörsstöd skidorientering tveka inte att höra av dig till matts.engvall@gmail.com. Till exempel om du tycker att stödet är bra, om du hittar något som är fel, saknas eller bör formuleras tydligare. 

RELATERADE NYHETER

Masstart i skidorientering i Arvidsjaur.
Martin Hammarberg om helgens testtävlingar i Arvidsjaur
Elsa Hermansson och Gustav Johnsson är utnämnda till kranskulla och kransmas till det hundrade Vasaloppet.
Orienterare utnämnda till Vasaloppets kranskulla och kransmas
14
Anmäl dig till Riksläger Vinter 2024
Fler nyheter