Svensk Orientering logotyp
19.02.2020

Arrangörsstöd - ny guide framtagen!

Skidorientering
Nu finns en ny guide för arrangörer av skidorienteringstävlingar. Denna guide, "Arrangörstöd skidorientering", fokuserar på att ge stöd inom de områden som av många upplevs som svåra. Guiden innehåller beskrivningar, tips och råd.

"Arrrangörstöd skidorientering" kompletterar den tidigare framtagna guiden "Enkla arrangemang". Medan "Enkla arrangemang" fokuserar på att beskriva hur man göra enkla arrangemang så är "Arrangörsstöd skidorientering" tänkt att stötta arrangörer vid nationella/vanliga skidorienteringstävlingar. 

Guiden fokuserar främst på de delar som anses vara svåra och ger beskrivningar, tips och råd för att göra rätt och underlätta för arrangören. 

Här hittar du Arrangörsstöd skidorientering för nedladdning. 

Arrangörsstödet är skrivet av Matts Engvall med många års erfarenhet som tävlande och arrangör. Sture Norén, SkidO-gruppen och andra har även bidragit i arbetet.    

Har du frågor eller funderingar på innehållet i Arrangörsstöd skidorientering tveka inte att höra av dig till matts.engvall@gmail.com. Till exempel om du tycker att stödet är bra, om du hittar något som är fel, saknas eller bör formuleras tydligare. 

RELATERADE NYHETER

Jonatan Ståhl har varit med och tagit fram den första vetenskapliga artikeln om skidorientering.
Första vetenskapliga artikeln om skidorientering publicerad
Linda Lindkvist tar guld i masstarten på SM-Veckan i Boden
Linda Lindkvist tog suveränt SM-guld i masstart
Gustav Nordström
Gustav Nordström spurtade hem segern i SM-masstarten
Fler nyheter