Svensk Orientering logotyp
06.03.2020

Craft ny klädleverantör till landslaget i mountainbikeorientering

Mountainbikeorientering
Svenska Orienteringsförbundet tecknar avtal med Craft, som blir leverantör av tävlingskläder till landslaget i mountainbikeorientering. Samarbetet inleds säsongen 2020 och sträcker sig över tre år.

Mountainbikeorienterarnas internationella säsong rullar igång i april och nu har Svenska Orienteringsförbundet gjort klart med en ny klädleverantör.

- Vi är mycket glada över det här samarbetet! Craft varit väldigt lyhörda i våra samtal och de tävlingskläder som nu tas fram känns verkligen toppen, säger Susanne Söderholm, chef på Svenska Orienteringsförbundet.

- Under de senaste åren har vi på Craft fokuserat hårt på att utveckla cykel- och mountainbike-plagg i absolut toppklass. Samarbetet med det svenska landslaget i mountainbikeorientering är ett naturligt steg för oss och med detta avtal stärker vi ytterligare vår närvaro inom svensk idrott. Det ska bli väldigt roligt att arbeta tillsammans med landslaget i denna spännande sport, säger Patrik Danielsson, Sales Manager Club på Craft.

Årets viktigaste tävlingar för mountainbikeorienterarna är EM i Portugal i maj och VM i Tjeckien i augusti.

- Min förhoppning är vi ska ta flera pallplatser under mästerskapen 2020. Det har vi alla möjligheter till, säger förbundskapten Mia Eronn, som är mycket nöjd med de nya tävlingskläderna.

- De motsvarar alla våra förväntningar!

RELATERADE NYHETER

Rasmus Nordgren cyklar på en stig genom skogen i Haninge.
Nordgren och Gustafsson cupvinnare
Mtb O Rikslägret Hugo Mattsson 03757
Final i Svenska Cupen i MTBO
Målgång Gabriella
SM i MTBO - långdistans
Fler nyheter