Svensk Orientering logotyp
24.05.2022

FinTrailO avslutades på måndagskvällen

Precisionsorientering
Den femte och sista etappen av FinTrailO avslutades med en PreO omfattande 35 kontroller av vilka 25 kontroller var så kallade enskärmare. Tävlingen avgjordes i ett stort skogsområde, rena vildmarken, cirka 40 minuter norr om Esbo.

Avslutningen blev bra, fyra tävlande prickade in alla 35 kontrollerna rätt och av dem var två svenskar, Jens Andersson och Erik Lundkvist som blev tvåa och trea. Ytterligare tre svenskar kom bland de elva främsta. De hade endast ett fel. Alla resultat hittar Du på preoresultat.se.

I den sammanlagda resultatlistan för FinTrailO 2022, där de tre bästa resultaten räknas, vann som vanligt Antti Rusanen före Pinja Mäkinen. Bästa svensk blev Anders Höije på sjätte plats tätt följd av Marit Wiksell, Jens Andersson och Erik Lundkvist på de följande platserna.

I väntan på EM som börjar på onsdag med den så kallade modellbanan så arrangeras i kväll en träningsbana med nio TempO stationer.    

Bildtext. Det svenska PreO-landslaget har laddat upp med FinTrailO inför EM som startar på på onsdag. Foto: Svensk Orientering.

RELATERADE NYHETER

Vinnarlaget IKHP med Hanna Palm, Viktoria Tingström och Christian Tingström.
SM-helg i PreO lockade många deltagare
Preo Vm 2023 Day 4 Hugo Mattsson 5457
SM-helg i PreO med final i Svenska Cupen
Landskamp Preo
Seger i den nordiska landskampen i PreO
Fler nyheter