Svensk Orientering logotyp
01.12.2020

Icebug ny förbundspartner till SOFT

Orientering
Icebug är ny förbundspartner till Svenska Orienteringsförbundet. "Att vara med och bidra till att människor kommer ut i naturen och rör på sig är Icebugs hjärta och själ", säger Icebugs kommunikationschef Marie Thomasson.

2001 grundades Icebug i Göteborg. Orienteringen har hela tiden funnits med som en central del i Icebugs verksamhet:

- Icebugs ambition är att våra produkter ska göra det möjligt för alla att kunna röra sig utomhus. Vår målgrupp är allt ifrån farmor till Tove Alexandersson. Vi har i flera år haft ett nära samarbete med just Tove; världens bästa orienterare. Nu väljer vi att fördjupa samarbetet med orienteringssporten ytterligare genom att bli partners till Svenska Orienteringsförbundet. Vi ser en ljus framtid för orienteringen, därför vill vi vara med på den här fortsatta resan, säger Marie Thomasson, kommunikationschef på Icebug.

Fredrik Tanfara är marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet.

- Jag väldigt glad över att kunna presentera Icebug som nya partners till Svenska Orienteringsförbundet. Det känns helt rätt att jobba med en svensk skoleverantör som valt att ta kampen mot de globala jättarna, och som lyckats fantastiskt bra. Icebugs produkter är perfekta för vår målgrupp, såväl sportsligt men även för att täcka behoven inom outdoor oavsett säsong, säger Tanfara och fortsätter:

- Vi har de bästa löparna i världen, Icebug har den bästa greppteknolin, vår arena är skogen och Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor. Jag ser fram emot ett långt och givande samarbete för båda parter!

RELATERADE NYHETER

Isac von Krusenstierna och Axel Granqvist drar iväg under sprintkval i Huskvarna.
Landslagets förberedelser är i gång
8Ea671f6 Ce8c 4809 9341 282Fae045713
Dubbla nomineringar i Idrottsgalan för orienteringen
Aktiva och ledare i orienteringslandslaget i stor grupp och med stora leenden vid världscupen i Tjeckien hösten 2023.
Här är orienteringslandslaget 2024
Fler nyheter