Ladda upp inför VM med Orienteraren
22.06.2022

Ladda upp inför VM med Orienteraren

Orientering
Bakom kulisserna på Tiomila, VM-uppladdning och kartanalyser. Mycket att läsa i nya numret av Orienteraren.

Ett rykande färskt nummer av tidningen Orienteraren är på väg till prenumeranterna. Men redan nu kan du läsa magasinet som e-tidning. För dig som inte är prenumerant går det att köpa ett enskilt nummer. Du är så klart också välkommen att teckna en prenumeration på tidningen som vänder sig till alla som gillar orientering. Fram till 31 augusti har vi ett kampanjerbjudande på en helårsprenumeration.

Här hittar du all info om prenumeration och lösnummer.

Mycket att läsa

I nya numret kan du bland annat läsa om vad som händer bakom kulisserna på Tiomila. Banläggare Johan Persson berättar också om tankarna bakom en av sträckorna på Damkavlen och en sträcka på långa natten.

Vår reporter Malin Dunfors har besökt Sidsel Kringstad i Säffle. Sidsel har länge varit en av svensk orienterings förgrundsgestalter och i reportaget berättar hon bland annat om sitt arbete för flickors och kvinnors förutsättningar inom sporten.

Johan Trygg är på plats som redaktör och han har analyserat Sveriges chanser i det kommande sprint-VM:et och pratat med en av de svenska herrarnas största konkurrent: norrmannen Kasper Fosser.

För dig som ska springa mästerskap eller O-Ringen i sommar tipsar Emma Martner, legitimerad dietist. om hur du äter och dricker bäst inför tävlingar.

Trevlig läsning!

imagekjew.png

RELATERADE NYHETER

Tiomila 2023
Tiomila återvänder till Finspång år 2025
Isac von Krusenstierna och Axel Granqvist drar iväg under sprintkval i Huskvarna.
Landslagets förberedelser är i gång
8Ea671f6 Ce8c 4809 9341 282Fae045713
Dubbla nomineringar i Idrottsgalan för orienteringen
Fler nyheter