En tjej stämplar vid en kontroll intill en tegelvägg på sprint-SM-stafetten i Lund.

Bild: Johan Trygg.

01.06.2023

NY TJÄNST: JUNIOR- OCH SENIORUTVECKLARE I ÖREBRO/HALLSBERG

Orientering
SOFT i samarbete med Örebro Läns Orienteringsförbund och OL-gymnasiet i Hallsberg söker gemensamt en junior- och seniorutvecklare för utvecklingsmiljön i Örebro/Hallsberg. Ansökan ska ske snarast och senast 9 juni.

– Örebro/Hallsberg är en elitutvecklingsmiljö där många duktiga elitorienterare befinner sig och vi ser en stor vinning av samverkan och koordinering mellan de olika verksamheterna som finns på plats samt orienteringsförbundet centralt, säger landslagschef Håkan Carlsson.

I området finns flera landslagsaktiva och löpare strax utanför landslaget. Verksamheten för den här gruppen vill man nu förstärka och utveckla genom att bygga vidare på det samarbete som redan idag finns mellan riksidrottsgymnasiet på Alléskolan och Örebro Läns Orienteringsförbund.

– Vi vill också synka ännu mer mellan den lokala elitutvecklingsmiljön och landslagsverksamheten inom svensk orientering samt jobba vidare tillsammans med stärkt junior- och seniorutveckling. Det känns mycket bra att vi fått till den här lösningen tillsammans så att vi kan utlysa den här tjänsten, säger landslagschef Håkan Carlsson och lägger till:

– Jag ser fram emot många ansökningar och vid frågor om tjänsten ska man inte tveka att kontakta mig.

Annons: Junior- och seniorutvecklare - Orientering – Örebro/Hallsberg.

RELATERADE NYHETER

240714 Vmsprintstafett Tovealexandersson Tildaandersson
Svenskt antiklimax på VM-sprintstafetten
Sverige ställer upp med följande kvartett på söndagens stafett på Sprint-VM i Edinburgh: Hanna Lundberg, Emil Svensk, Martin Regborn och Tove Alexandersson.
Sverige ställer sylvasst stafettlag på benen
. Tove Alexandersson spurtar mot sitt 20:e VM-guld i orientering.
20:e VM-guldet för Tove Alexandersson
Fler nyheter