07.06.2024

Spännande program på Höstsamlingen – anmäl dig redan nu

Svensk Orientering
15-17 november arrangeras Höstsamling på Bosön med spännande föreläsare. Vad sägs om svenska rekordhållaren i löpning Andreas Almgren, världens bästa orienterare Tove Alexandersson, ”orienteringsdoktorand” Lina Nilsson och SOFT:s fysiologi- och nutritionsansvariga Filip Larsen. Boka in helgen och anmäl dig redan nu!

Temat under Höstsamlingen är: Långsiktighet. Hel och frisk. Hållbart ledarskap.

Förutom ovanstående föreläsare så blir det också föreläsning och workshop med Karin Hägglund. Karin är doktorand på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm och forskar på hållbart ledarskap inom elitidrotten. Karin kommer presentera resultat från en alldeles ny studie med svenska elittränare som tittar på vad som gör att en elitidrottstränare håller över tid och fortsätter skapa bra resultat.

Hela programmet för Höstsamlingen kommer efter sommaren, men du har redan nu chans att anmäla dig för att säkra en plats. Det kommer vara ett anmälningstak för att få rum i konferenslokalen på Bosön.

Se inbjudan med anmälningslänk här.

RELATERADE NYHETER

Schweiz Världscup 22 Maj Hugo Mattsson 04099
Orienteringstränare inom Dala Sports Academy Elit
Världscupen Sprintstafett 3 Aug 2023 Hugo Mattsson 7802
Fler väljer att bli partner till orienteringen ”väldigt engagerad målgrupp”
Hittahem innebär att orienteringsföreningar arrangerar regelbundna sprintträningar i parkmiljöer, i socioekonomiskt utsatta områden där det finns få etablerade idrottsarenor.
Hittahem lockar nya målgrupper
Fler nyheter