Vinstdragning

Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

Skapa ett hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar, så är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett hittautkonto, skapa ett här.

Vinnarna presenteras här på hemsidan och blir även kontaktade per mail, så var noga med att du uppgett en aktuell e-postadress på ditt hittautkonto. Vinnarna informeras om var priserna finns att hämta, eller att de skickas med post. 

Vinsterna går inte att lösa in mot kontanter.

Koden du registrerar består av bokstäver. På checkpointstolpen finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av en eller två bokstäver, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i kartvyn på hemsidan/i appen eller under min sida. Du behöver ha ett hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.

Våra vinstsponsorer


Vinstdragningsdatum

4 oktober 2021

Vinnare

Utlottade priser går 2021 till följande deltagare. Vinnarna blir kontaktade via e-post för instruktioner om hur priset hämtas ut. 

Första pris
Presentkort Eksjö Handel 1000 kr: Eva Gustavsson, Eksjö

Andra pris
Presentkort Eksjö Handel 750 kr: Edwin Otterborg, Linköping

Trejde pris
Presentkort Eksjö Handel 500 kr: Alf Andersson, Eksjö

Våra partners