Vinstdragning

Årets vinstdragning kommer att ske när Hittaut 2022 är avslutat, det vill säga efter den 15 september.


Årets prissponsorer är:
MINGLA
HUGO
colorama Ödmans
PÅ HÅRET
Ullmax
Saras Hälsokälla
Coop Finspång
Registrera checkpoints och vinn!

Du har chansen att vinna priser!

Skapa ett Hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar. Om du vid registreringen anger din postadress så är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett Hittautkonto, skapa ett här.

Vinnarna presenteras här på hemsidan och blir även kontaktade per mail, så var noga med att du uppgett en aktuell e-postadress på ditt Hittautkonto. Vinnarna informeras om var priserna finns att hämta, eller att de skickas med post. 

Vinsterna går inte att lösa in mot kontanter.

Koden du registrerar består av bokstäver. På checkpointstolpen finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av en eller två bokstäver, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i kartvyn på hemsidan/i appen eller under min sida. Du behöver ha ett Hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.


Våra partners