Nyheter

Checkpoint 100 - 21 maj

Profilbild - hittauthlm Profilbild - hittauthlm
På Rörelsedagen den 21 maj kommer ni att kunna komma och registrera den alldeles speciella checkpoint 100. Vi kommer att vara på plats mellan kl. 10-15 på lördag.

Checkpoint 100 är speciell - den dyker bara upp ibland och är bara öppen för registrering under den dagen. På lördag är säsongens första möjlighet att registrera checkpoint 100. Du kommer att kunna hitta checkpointen mellan kl. 10-15 på torget i Hässleholm och registreringen kommer att vara öppen till midnatt. Detta betyder att när du har sett koden på stolpen så har du hela dagen på dig att registrera den i appen eller på hemsidan. Ta också chansen att prata med våra orienterare från Hässleholms OK och få lite värdefulla tips på hur du kan bli ännu bättre på hitta rätt! 

100Exempelbild på en checkpoint 100

Rörelsedag på stan

Arrangörer är Hesslecity, Sparbanken Skåne och Hållbar Generation tillsammans med föreningslivet i Hässleholm. Det kommer att finnas en massa skoj att hitta på - läs mer här

Kan du inte komma på lördag?

Ingen fara, checkpoint 100 kommer tillbaka! Koden kommer dock att bytas ut till nästa gång och det är bara under den aktuella dagen som checkpoint 100 går att registrera. 

Skribent: Hittaut Hässleholm