Nyheter

Nya checkpoints - Bjärnum 22 maj

Nya checkpoints Bjärnum Nya checkpoints Bjärnum
Foto: Emmy Helmersson
Har du redan hunnit ta alla 130 checkpoints i Hässleholm? Är du sugen på att upptäcka nya områden? Eller bor du i Bjärnum? Äntligen är det dags för ett nytt checkpointsläpp!

Checkpoints

Tillsammans med OK Torfinn i Bjärnum har vi förberett nya checkpoints för er att leta upp. Släppet sker den 22 maj kl. 08:00, och då blir även kartan synlig i appen. I Bjärnum kommer ni att kunna leta upp 40 st checkpoints. Släppet är uppdelat i två delar, där några checkpoints är klassificerade som cykelcheckpoints och några checkpoints är mer lämpliga att ta sig till "utan hjul". 

Kartan

Kartan kommer också att finnas som pdf att ladda ner här från och med kl. 08. Karta kommer också gå att hämta ut på ICA Olof-Nils i Bjärnum samt i Bjärnums Muesum. 

Resa till Bjärnum

Det går smidigt att ta sig med kollektivtrafik till Bjärnum med Pågatågen eller Regionbussar, se tidtabell från Skånetrafiken. På Pågatågen finns särskilda vagner för cyklar för den som reser med sådana. 

Förslag på bilparkering är: 

Tänk på att parkera ansvarsfullt och ta hänsyn till de boende och annan trafik! Väg 117 som går genom Bjärnum är en väldigt vältrafikerad väg så var uppmärksamma när ni passerar den. 

Checkpointsläppet möjliggörs tack vare våra partners.

Checkpointstolpe

Skribent: Hittaut Hässleholm