Nyheter

Start i mitten av maj 2021

hudik2021 hudik2021
Hittaut Hudiksvall laddar nu för åttonde säsongen och vi hoppas såklart kunna upprepa tidigare års sensationella deltagarsiffror! Under 2020 blev Hittaut en stor succé med hela 2554 deltagare som tillsammans tog nästan 100 000 checkpoints. Nu har vi påbörjat arbetet med att göra 2021 års projekt lika bra. Vi hoppas att ni som läser denna nyhet vill hjälpa oss att nå ditt genom ert stöd!

Förra året lockades 2554 deltagare ut i skog och mark i kommunen tack vare Hittaut Hudiksvall! Dessa tog tillsammans närmare 100 000 checkpoints vilket är helt fantastiska siffror för folkhälsa och välmående i vår kommun.Vi hoppas att alla ni blir med oss i år också!? Vi ska i alla fall göra vårt bästa för att kartor, checkpoints och vårt projekt i stort lockar till fortsatt friskvård, friluftsliv och upptäckarglädje i vår närmiljö!

Planerad start är den 13 maj! Upplägget är detsamma som tidigare år med en stor och detaljerad karta över olika delar i Hudiksvalls kommun som delas ut gratis. På kartan finns över 150 checkpoints markerade som ni deltagare får ta under våren, hela sommaren och halva hösten. Hittaut arrangeras av ideella krafter i orienteringsklubbarna OK Dellen, Hudiksvalls OK och Forsa OK. Det hela sker i samverkan med Hudiksvalls kommun som ett IOP-projekt. Dessutom finansieras projektet genom frivilliga bidrag från privatpersoner och företagare - som erbjuds olika former av exponeringar. STORT tack till alla som gör projektet möjligt!

Företagare - anamma vår företagsutmaning!

Under pandemi-året 2021 ställdes många företagares existens på sin spets. Dessutom blev vi tvungna att hitta nya arbetsformer. En sådan var att fler och fler börjat jobba hemifrån. För att hålla ihop team-känslan och hitta lämpliga aktiviteter utan att kunna ses har man som arbetsgivare behövt vara lite kreativ... Men vi har lösningen! Hittauts Företagsutmaning fungerar perfekt som friskvård till alla anställda - oavsett om man jobbar på samma geografiska plats eller ej. 

Nu är det kanske viktigare än någonsin att satsa på sina medarbetares hälsa - och därför hoppas vi att ni är intresserade av att anamma Hittaut som en aktivitet på ert företag? Vi kommer under 2021 att kora Hudiksvalls friskaste företag!

Vår Friskvårdsutmaning passar alla arbetsplatser i Hudiksvalls kommun. Era anställda får tillgång till en rolig aktivitet - som passar alla. Oavsett om man jobbar hemifrån, är sjukskriven eller sliter på som vanligt... Genom att komma ut i skogen med en karta i handen i jakt på nästa checkpoint får era medarbetare både motivation till att motionera - samt en morot för att komma ut gång på gång! 

Möjlighet att synas som sponsor

Dessutom erbjuder vi er företagare möjligheten att profilera sig  i samband med vårt projekt. Här är ett urval av de aktiviteter vi erbjuder förutom ovan nämnda företagsutmaning: 

  • logo på karta och i annonser, affischer osv i form av huvudsponsor
  • annons på den tryckta kartan
  • möjlighet att synas på hemsida/app och våra digitala nyhetsbrev
  • egen checkpoint vid er lokal/skyltfönster/butik


Intresserad av att veta vad ett samarbete med Hittaut kan innebära för just ditt företag? Kanske vill du boka en plats redan nu!? Klicka här för att läsa läsa mer om vad vi erbjuder företagare?

Maila hudiksvall@hittaut.nu eller ring 070-4254794, Andreas för mer info eller om du har frågor!

Boka företagsutmaning eller sponsorpaket senast 1 mars!

Hudiksvall checkpoint 21

MÖJLIGHET FÖR PRIVATPERSONER ATT STÖTTA MED EN EGEN CHECKPOINT!


Vill du ha en egen checkpoint som privatperson? Tänk att få leta efter din egna stolpe med ditt namn på under årets Hittaut-projekt! Eller varför inte själv bestämma vart den ska sitta? Kanske ge bort som present till någon som redan har allt, men som behöver komma ut och röra på sig! Det kostar 500 kr och pengarna går till fortsatt utveckling av projektet som drivs av ideella krafter och som är glada för allt stöd som går att få. 

Gör såhär för att säkra din checkpoint: 

1. SWISHA 500 kr till 123 158 89 12. Märk betalningen med ditt namn och checkpointsponsor

2. MAILA till hudiksvall@hittaut.nu för mer info kring kartor, möjlighet till placering osv - samt önskad text på din checkpoint

Först till kvarn gäller! Max 10 st. Vi uppdaterar löpande här på sidan om platserna börjar ta slut...

Skoloklasser - anmäl er till vår Skolutmaning 2021 redan nu!

Är du skolelev eller lärare i Hudiksvalls kommun! Anmäl er idag till vår Skolutmaning!

Hittaut är den optimala skolaktiviteten! Ni får ett färdigt koncept att använda i er undervisning och eleverna sporras även att fortsätta på sin fritid då de kan ha chans att vinna priser både individuellt och till klassen. Ni får:

  • Chans att vinna pris till klassen - 2000 kr i potten!
  • Kartor till alla i klassen!
  • Möjlighet att se statistik och  jämföra er mot andra klasser
  • En rolig aktivitet både på skoltid och fritid!
Bland de TRE flitigaste klasserna lottas klasspriser ut! Precis som tidigare år har en klass chansen att vinna 2000 kr till klasskassan! Anmäl när som helst under projektets gång (ju tidigare desto bättre) till hudiksvall@hittaut.nu

På denna sida hittar du mer info om både vår Företagsutmaning och vår Skolutmaning ( ej uppdaterad för 2021, men tidigare information är snarlik)