Nyheter

Nyheter juli

sommarbild sommarbild
Extrasläpp juli, vinnare i månadsdragningen och extrapris cykeldelen. O-ringen vecka 30.

Vinstdragning juli

Bland de som t o m 30 juni tagit 10 eller fler checkpoints har vinnare lottats. De får presentkort hos ICA Kvantum, Bistro Larson, Knivsta Hushållsservice och Knivsta Bageri & Konditori.

ICA Kvantum

300 kr  Edvard Virving
150  kr Moa Dernfalk
150  kr Kenneth Persson
100  kr Nathalie Hagedorn 

Bistro Larsson 
175 kr Hanna Bäckström
175 kr Kenneth Abrahamsson
175 kr Siw Jansson
175 kr Jonas Kronander 

Knivsta Hushållsservice 
300 kr Elin Almgren
200 kr Erik Hägne

Knivsta Bageri
250 kr Rolf Andersson
150 kr Kenneth Larsson


Extrapris cykeldelen

Bland de som svarat på vad kartnamnen Tvåkom resp Trekom avsåg, har Eva Herlitz vunnit ett presentkort på 100 kr på Knivsta Bageri & Konditori. Det var väl ganska givet att namnet på kartan Tvåkom syftade på att checkpoints är placerade i Knivsta och Sigtuna kommuner och den längre rundan Trekom med checkpoints i Knivsta, Uppsala och Norrtälje kommuner. Cykeldelen ger således möjlighet till besök i fyra kommuner!  


Extrasläpp juli

15 nya checkpoints finns ute sedan 1 juli i Edeby-terrängen, strax SV om Vassunda. Ett helt nytt område med fin, varierad terräng. Utöver att området finns på Hittaut-kartan finns kartan för utskrift här.


O-ringen vecka 30

Nu pågår förberedelserna för fullt inför O-ringen 25-30 juli. Centralorten är på Ultuna kring gamla Veterinärhögskolan och de fem etapperna avgörs i Nåsten (V Uppsala) och legendariska Lunsen (mellan Uppsala och Knivsta). Tävlingscentrum för de två första etapperna blir den s k Pattons Hage (längs Vårdsätravägen i Norby/Gottsunda), för tredje etappen Sävja IP och för de två avslutande etapperna vid Flottsundsbron (i Knivsta kommun).

Vill du prova en bana går det bra att anmäla sig på plats. Det finns banor för alla! Se Våra tävlingar - O-Ringen (oringen.se).