Vinstdragningar

Sista vinstdragningen 15 oktober:

Prissponsor HERMELINEN och ÄVENTYRSBUTIKEN HÄGGLUNDS

Nu har vi till slut nått slutet på vår första säsong, men ännu kvarstår den sista vinstdragningen. Där kommer vi att lotta ut priser från både Hermelinen och Äventyrsbutiken Hägglunds. Hägglunds har vi redan presenterat längre ner på sidan, så här kommer information om Hermelinen!

Så här beskriver de sig själva:

Vi är Hermelinen.

Att arbeta tillsammans med människor vi tycker om ger oss energi. Det föder nödvändig drivkraft och passion för det dagliga arbetet och för vår framtida utveckling. Vi är en hälsogalleria för alla. Tillsammans med er bygger vi styrka.

Läs mer på Hermelinens hemsida!

Hermelinen hemsida

Hermelinen bidrar med ett årskort för träning till ett värde av 6000 kr samt två väskor!

Dessutom lottar vi ut ytterligare presentkort hos Hägglunds: 2 st à 1000 kr samt 4 st à 250 kr!

Samla de sista checkpoints för att maximera vinstchanserna!


Andra vinstdragningen 1 augusti:

Prissponsor ÄVENTYRSBUTIKEN HÄGGLUNDS

Nu är vi redan framme vid den andra prisdragningen! Nu är det Äventyrsbutiken Hägglunds som vi är glada att presentera som vår prissponsor. Så här beskriver de sig själva:

Hägglunds Luleå

Vi älskar äventyr!

I 30 år har vi hjälpt människor i hela Sverige att hitta rätt fjäll- och fritidsutrustning. Vår butik startade på Rådstugatan i Luleå 1987 och vi finns sedan 2006 på Storgatan i centrala Luleå. Mycket i butiken har förändrats under årens lopp, men vår grundvärdering och brinnande intresse för äventyr står fast.
 
Idag drivs butiken av Tobias Jönsson, som är VD. Tobias och hustrun Stina samt Mats och Anna Angerud är ägare. Hela besättningen på Äventyrsbutiken brinner för äventyr och friluftsliv i olika former. Tillsammans har vi en unik erfarenhet och är väl rustade att hjälpa våra kunder till rätt utrustning oavsett om du är nybörjare eller fullfjädrad äventyrare.
 
Vi väljer våra produkter med omsorg och ser till att du får det bästa med hänsyn till plånbok, krav och behov. Om du inte har möjlighet att besöka oss fysiskt så hittar du hela sortimentet här i webbutiken.

Hägglunds bidrar med hela 10 000 kr i presentkort som kommer att lottas ut både nu den 1 augusti och även i vår finallottning den 15 oktober. Som vanligt är en registrerad checkpoint lika med en lott och vi räknar alla registreringar sedan starten den 1 juni.

Den 1 augusti kommer följande presentkort att lottas ut:

 • Sex stycken à 500 kr och
 • Sexton stycken à 250 kr!

Vinnarna presenteras den 1 augusti på Nyhetssidan! 


Första vinstdragningen 1 juli: 

Prissponsor SNABBA STEG

Nu är det snart dags för första vinstdragningen! Vår prissponsor för för denna dragning är Snabba steg. Så här beskriver de sig själva:

snabbasteg

Din väg. Ditt steg

Vi tar alla våra steg. En del tar snabba steg medan andra tar det lugnare. Vi väljer alla olika vägar och har olika mål. En del söker resultat medan andra söker en stund för sig själva.

Det spelar ingen roll om du ska löpa intervaller i backen eller gå på söndagspromenad i solen. Det spelar ingen roll om du vill sänka din tid eller höja din livskvalitet.

Det handlar om att hitta rätt skor, rätt sulor och rätt utrustning för dig. För din väg. För ditt steg.

Med lång erfarenhet och unikt helhetskoncept kan vi utgå från dig.
Från stunden du kliver in i butiken tills du beger dig ut med rätt skor och rätt utrustning . För ditt steg.


Vi är väldigt stolta och glada att vi får dela ut ett stort antal priser från Snabbasteg till alla duktiga hittaut-are!

Bland alla er som samlat checkpoints kommer vi att lotta ut presentkort:

 • Tre stycken à 1000 kr
 • Fyra stycken à 500 kr och 
 • Tjugo stycken à 250 kr!

Vinnarna presenteras den 1 juli på Nyhetssidan!


Registrera och vinn!

Du har chansen att vinna fina priser under hittaut-perioden.
Allt du behöver göra är att skapa ett konto och registrera dina checkpointkoder. Koden består av bokstäver på varje checkpoint. Är du vid checkpoint 25 så kommer det att stå exempelvis "KL" på stolpen. Bokstavskoden att registrera är då "KL".


Tävlingsregler

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser. En registrerad checkpoint t.ex. den 15 juni deltar däremot i alla utlottningarna. Alla checkpoints registrerade senast det aktuella datumet är giltiga. 
Vinnarna presenteras här på hemsidan. Vinnarna blir även kontaktade med ett e-brev, varför det är viktigt att uppge en korrekt e-postadress. Priserna överlämnas sedan efter överenskommelse. Observera att det är viktigt att uppge en korrekt adress vid registrering ifall vinsterna ska skickas per post. 
Vinsterna kan inte lösas ut mot kontanter.


Priserna 2018 är sponsrade av

 • Snabba steg
 • Hägglunds
 • Hermelinen


Dragningar sker vid följande tillfällen under 2018

 • 1 juli i samband med checkpointsläpp
 • 1 augusti i samband med checkpointsläpp
 • 16 oktober efter avslutad säsong.
Våra partners