Vinstdragning

Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

Skapa ett hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar, så är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett hittautkonto, skapa ett här.

Vinnarna presenteras här på hemsidan och blir även kontaktade per mail, så var noga med att du uppgett en aktuell e-postadress på ditt hittautkonto. Vinnarna informeras om var priserna finns att hämta, eller att de skickas med post. 

Vinsterna går inte att lösa in mot kontanter.

Koden du registrerar består av bokstäver. På checkpointstolpen finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av en eller två bokstäver, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i kartvyn på hemsidan/i appen eller under min sida. Du behöver ha ett hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.

Våra vinstsponsorer


Vinstdragningsdatum


Vinnare Hittaut Nybro 2021 

Vinnare av presentkort från årets sponsorer av HITTA UT 2021. Vinnarna har fått mail från Nybro OK, och de som svarat med postadress till oss kommer att få ett presentkort hemskickat.

Carina Arvidsson

Alexander Larsson

Neringa Miliunaite

Torbjörn Westerberg

Ingrid Lindell

Mona Gulliksson

Larisa Flora Bäckström

William Thoresson

Jennie Johansson

Robin Sörbom

Lotte Krosse Marklund


Våra partners