Nyheter

Hittaut Ovanåker startar i mitten på maj 2020

ovanåker ovanåker
Förra året slog Hittaut Ovanåker nytt rekord med 1145 registrerade deltagare! En helt otrolig siffra som placerar Ovanåkers kommun i topp i Sverige när det gäller antal deltagare/invånarantal. Vi hoppas att ni blir med oss i år också!? Just nu håller vi på att planera områden, checkpointplaceringar, startdatum, samarbetspartners och allt annat som ska falla på plats!

Hittaut Ovanåker laddar nu för fjärde säsongen och vi hoppas såklart kunna upprepa tidigare års sensationella deltagarsiffror. 

En starkt bidragande orsak till projektets framgång i vår kommun är det starka stöd vi har bland kommunens företagare. Otroligt roligt och viktigt att så pass många företag och anställda satsar på folkhälsan!

chp

Vill du ha en egen checkpoint som privatperson? Tänk att få leta efter din egna stolpe med ditt namn på under årets Hittaut-projekt! Eller varför inte själv bestämma vart den ska sitta? Kanske ge bort som present till någon som redan har allt, men som behöver komma ut och röra på sig! Det kostar 500 kr och pengarna går till fortsatt utveckling av projektet som drivs av ideella krafter och som är glada för allt stöd som går att få. 

ovanåker

Nu öppnar vi bokningen av årets sponsorplatser. Till exempel har vi bara plats för 3 huvudpartners! Här är det alltså först till kvarn som gäller! 

Företag kan också köpa en egen checkpoint och få den placerad t.ex i ert skyltfönster. 

Nu är bokning förlängd till 1 mars!

Intresserad av att veta vad ett samarbete med Hittaut kan innebära för just ditt företag? Kanske vill du boka en plats redan nu!? Klicka här för att läsa mer.

Maila ovanaker@hittaut.nu för mer info.