Nyheter

Hittaut Ovanåker startar i maj 2021

maj2021 maj2021
Det har blivit dags att börja planera för ytterligare ett Hittaut-år för Hittaut Ovanåker. Det femte i ordningen! Det blir start kring 1 maj 2021! Projektet som titulerar sig som kommunens största friskvårdsprojekt lever verkligen upp till devisen och förra året blev det en kraftig ökning och deltagarrekord med 1838 deltagare som tillsammans tagit över 66 000 checkpoints.

Hittaut Ovanåker laddar nu för den femte säsongen och vi hoppas såklart kunna upprepa tidigare års sensationella deltagarsiffror. Projektet som titulerar sig som kommunens största friskvårdsprojekt lever verkligen upp till devisen och under 2020 blev det återigen deltagarrekord med 1838 registrerade och aktiva deltagare som tillsammans tagit över 66 000 checkpoints.

En starkt bidragande orsak till projektets framgång i vår kommun är det starka stöd vi har bland kommunens företagare och privatpersoner. Otroligt roligt och viktigt att så pass många företag och anställda satsar på folkhälsan! Vi hoppas på fortsatt stort stöd även i år - och att ni redan nu hör av er för att säkra en plats som sponsor, checkpointsponsor, prissponsor eller om ni vill nyttja Hittaut som en ypperligt friskvårdsaktivitet! 

Företagare - se hit! Vi erbjuder en mängd olika samarbetsmöjligheter under 2021!

  • Nu öppnar vi bokningen av årets sponsorplatser. Till exempel har vi bara plats för 3 huvudpartners! Här är det alltså först till kvarn som gäller! Boka redan idag på ovanaker@hittaut.nu eller ring Andreas, 070-4254794 om du har frågor?
  • Vi erbjuder även GULD, SILVER, BRONS-paket där det ingår olika stora annonser och kanaler att profilera ert varumärke i.
  • Företag kan också köpa en egen checkpoint och få den placerad t.ex i ert skyltfönster. 
  • Det går såklart även att synas på kartan med en annons. Detta är en kanal som når en stor del av invånarna i Ovanåkers kommun - dessutom under en lång tid!
  • Eller varför inte anamma vår Företagsutmaning - där ni kan få en rolig aktivitet att samlas kring. Passar perfekt i corona-tider där många kanske jobbar hemifrån. Intern statistik samt tävling mot andra företag blir en bra morot!

Boka gärna senast 1 mars via ovanaker@hittaut.nu

Intresserad av att veta vad ett samarbete med Hittaut kan innebära för just ditt företag? 

Kanske vill du boka en plats redan nu!? Läs mer i vårt INFOBLAD: Ovanåker (klicka för att ladda ner PDFen)

Möjlighet för privatpersoner att stötta med en egen checkpoint!

checkpoint Ovanåker

Vill du ha en egen checkpoint som privatperson? Tänk att få leta efter din egna stolpe med ditt namn på under årets Hittaut-projekt! Eller varför inte själv bestämma vart den ska sitta? Kanske ge bort som present till någon som redan har allt, men som behöver komma ut och röra på sig! Det kostar 500 kr och pengarna går till fortsatt utveckling av projektet som drivs av ideella krafter och som är glada för allt stöd som går att få. 

Gör såhär för att säkra din checkpoint: 

1. SWISHA 500 kr till 123 113 25 21. Märk betalningen med ditt namn och checkpointsponsor

2. MAILA till ovanaker@hittaut.nu för mer info kring kartor, möjlighet till placering osv - samt önskad text på din checkpoint

Först till kvarn gäller! Max 10 st. Vi uppdaterar löpande här på sidan om platserna börjar ta slut...