Nyheter

Nu kommer höstmörkret! Reflex på!

Trots att hösten och mörkret börjar ta över kvällarna allt mer så går det ypperligt att fortfarande Hittaut! Vi vill dock uppmärksamma lite extra att det gäller att synas ordentligt när ni är ute. Därför vill vi denna vecka uppmärksamma detta lite extra – se till att se&synas när ni är ute!

lampspec

GRATIS REFLEX SAMT PRESENTKORT ATT HÄMTA VID CHECKPOINT NR 9

I samarbete med vår sponsor lampspecialisten.se finns det nu reflexer att hämta vid checkpoint nr 9 i Alfta. Helt gratis! Så att ni ska synas när ni hittar ut i höstmörkret! Gäller så länge de räcker eller längst tom 8 oktober.

Där fins även en gästbok för #hittautovanåker samt presentkort på 100 kr (på ovan nämnda butik) om du även behöver köpa en lampa för att se och synas ordentligt!

I anslutning till denna checkpoint finns även en reflexbana att springa eller gå. På med lampan och gå en spännande promenad i mörkret eller hitta en ny rolig motionsform! Pannlampslöpning på stig är en upplevelse!
Och finns såklart några checkpoints att ta på vägen...

VINNARE AV REFLEXVÄSTAR FRÅN OVANÅKERS KOMMUN

Vi har nu dragit vinnare bland förra veckans raketer samt de som tagit alla 116 checkpoints. De som vunnit en fin reflexväst från Ovanåkers kommun är:

Jennie Mattes
Magnus Unborg,
Nora Söroms
Paul Mångs
Hans Lindberg
Marita Davidsson

Och kom ihåg - tom den 8 oktober kan du Hittaut! Sedan avslutas årets projekt och det går inte längre att registrera in tagna checkpoints

Skribent: Ovanåker