Nyheter

Tryckfelsnisse på Kygelvallskartan

Tyvärr har tryckfelsnisse varit framme på årets Hittaut-karta över Kygelvallen (Roteberg-Knåda). Alla raster-objekt har försvunnit i pdf-exporten till tryck och därför ser kartan lite konstig ut - samt saknar information. Framförallt är det blötmarker (större myrar och sankmarker) som saknas som berör vissa checkpoints. Vi rekommenderar därför att ni använder appen (där kartan är korrekt!) när ni ska Hittaut i Kygelvallen.

Framförallt är det checkpointsen i norra delen av kartan som berörs av detta tryckfel och som kan göra att ni får lite blöta fötter om ni inte ser upp.

Jämför gärna med Hittaut-kartan i appen (som är korrekt) - så ser ni där det saknas blåa streck på kartan. Bland annat norr om checkpoint nr 90 saknas en hel del myrmarken, som kan göra att ni får blöta fötter om ni inte är vaksamma på vilken väg ni väljer.

De flesta checkpoints i Kygelvallen går fin-fint att navigera till med papperskartan. Vill ni ha en helt korrekt karta över området - använd appen! Eller jämför vad som skiljer och kanske rita in själv på papperskartan...

kygel

Här finns en korrekt karta över Kygelvallen för er som inte använder app/hemsida. Så ni kan jämföra mot papperskartan och se vilken information och vart som saknas

Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att ni har överseende med detta trycktekniska fel som vi såklart också tycker är mycket tråkigt - på en så annars bra karta!