Nyheter

Välkommen på invigning - ONS 23 maj

Nu är det inte lång tid kvar tills årets Hittut-projekt drar igång! Det hela startar med en invigning ONS 23 maj kl 12.00 vid Crosscontrol, Alfta. Alla som är nyfikna på projektet och vill ha tag på årets karta först av alla är välkomna! Öppet och gratis för alla!

Invigning vid Crosscontrol

När: ONS 23 maj kl 12.00
Var: Utanför Crosscontrol, Alfta (Alfta industricenter)
Hur: Kort invigningstal, utdelning av kartor och chans till enklare prova-på. Våra arrangörer finns på plats och kan lära ut mer om karta och kompass om du inte tidigare testat på!

Välkomna!

Hämta en karta senare?

Kan du inte närvara vid vår invigning? Då är du välkommen att hämta en karta gratis i våra ställ som finns på biblioteken, turistbyrån Ol-anders, matbutiker mfl platser. Vi kommer fylla på dessa efter att invigningen är avklarad - så from den 24 maj bör kartställen vara välfyllda.

Du kan också nyttja kartan digitalt via hemsida eller app. Där går kartor och checkpoints online vid midnatt till den 23 maj - så håll utkik! Du behöver dock ett konto för att komma åt kartan och kunna registrera in checkpointskoder (samma som förra året om du deltog då - eller så skapar du ett nytt här på sidan - det är gratis!)ovanaker invigning