Nyheter

Vinnare dragning juli 2022

11624 11624
Hittaut Ovanåker har fått en fin start sedan starten i slutet på april. Redan har över 1100 personer varit ut och tagit tillsammans 30 000 checkpoints. Det är en bit kvar till förra årets toppnotering på över 1900 deltagare, men helt klart en lovande start. Så peppa gärna era kompisar, släktingar och kollegor att ge sig ut och leta checkpoints - så att vi tillsammans kan försöka slå nytt rekord igen.

statistik

Dubbeldragning med fina priser 

Ny månad innebär även en ny dragning av fina priser från våra sponsorer! Du vet väl att för varje checkpoint du tar så får du även en lott i våra dragningar. Ju fler checkpoints - desto större vinstchans med andra ord. 

Denna månad har vi gjort en dubbel-dragning med extra många vinnare - då förra månadens dragning uteblev. 

Vann du - eller kanske någon i din närhet? Tipsa gärna så att alla kan hämta sina priser i tid. Alla vinnare har fått ett mail med instruktioner... Kom ihåg att hämta ut din vinst så snart som möjligt! Ej uthämtade priser tillfaller arrangören.

Matkasse Ica Edsbyn
Terese Blom
Jenny Massana

Matkasse Coop Edsbyn
Mikael Persson
Daniel Elenius

Strumpor Sportbolaget
Emmy Persson
Viktor Persson
Hans Henriksson
Johanna Stigson
Herman Söderman
Sonja Strandell

Presentkort Edsbyns köpmän
Daniel Rafner
Siv Lövgren

Adrian Jonsson 

Alla vinnare har meddelats personligen med ett mail med instruktioner om hur priserna delas ut. Har du inte fått detta mail, men tror att du vunnit? Kontakta ovanaker@hittaut.nu så kan vi undersöka saken

edsbyn2002

icakasse

coop

sportbolaget

Stötta vårt projekt - förslagsvis 1 kr/tagen checkpoint!

Gillar du Hittaut Ovanåker och känner att du vill bidra till vår fortsatta utveckling? Årets coronapandemi har såklart påverkat även Hittaut. Trots deltagarrekord har våra intäkter minskat pga svårare tider för våra partners. Det återspeglas i vårt ekonomiska resultat för året och vi hoppas nu att ni som deltagare vill stötta upp oss med ett valfritt SWISH-bidrag! 

Förslagsvis swishar du in 1 kr/tagen checkpoint!? Eller varför inte 50 kr för Ovanåkers största och mest detaljerade karta som räckt hela året? 


ovanaker swish