Nyheter

Vinnare friskvårds- och företagsutmaning

Årets hittautsäsong är över och vi har utsett vinnare i vår friskvårds- och företagsutmaning. Ytterligare ett rekordår för Hittaut Ovanåker har summerats med totalt 1936 aktiva deltagare som tillsammans tagit över 61 000 checkpoints. En bidragande orsak är den positiva respons vi fått från företag och skolklasser som deltagit flitigt i vår Företagsutmaning och vår Skolutmaning.

FÖRETAGSUTMANING 2021

En stor del i Hittaut-projektet är den Företagsutmaning som genomförts. Här har 100-tals anställda vid olika företag och avdelningar tävlat mot varandra om att hitta flest checkpoints. För att göra tävlingen intressant för både stora och små företag finns det två olika "klasser" - dels de som tagit flest checkpoints tillsammans och även de som haft högst snitt bland sina anställda (krav på minst 5 aktiva anställda). 


FLEST CHECKPOINTS TOTALT - GRATTIS OVANÅKERS KOMMUN

Varje checkpoint som företagets anställda registrerat in har gett en poäng till företaget eller arbetsplatsen. Detta har i sin tur genererat nedanstående topplista som fungerat som en extra morot under projektets gång, samt även fungerar som en resultatlista - där vi kan konstatera att Ovanåkers kommun har gått segrande ur denna strid. 

friskaste

Årets stjärnskott är AEFAB som gjort en rejäl uppryckning mot tidigare år - riktigt roligt att se!

HÖGST SNITT / ANSTÄLLDA - GRATTIS Socialdemokraterna

I klassen med högst snitt har således totalen delats på antalet aktiva deltagare för företaget/organisationen, vilket ger en lite annan topplista. Här har endast de företag med minst 5 aktiva räknats in. I år är det Socialdemokraterna som tagit flest checkpoints / medlem som är med i Hittaut-projektet. 

företag snitt

Vi säger stort grattis till alla tre företagen!

HAKA PÅ VÅR Friskvårdsutmaning 2022!

Till 2022 kommer vi återigen arrangera en Företagsutmaning samt kora Ovanåkers friskaste företag/organisation. Denna tävling ingår som en del i samarbetet med våra silver-, guld- och huvudpartners - men det går såklart även bra att endast anamma vår friskvårdsutmaning också. 

Det unika med Hittaut som en friskvårdsaktivitet är att alla kan vara med! Oavsett hur atletisk man är eller hur arbetsförd man är. Ett postivit sätt att inkludera även föräldraledig och sjukskriven personal. 

Nyfiken på att veta mer? Eller vet ni redan nu att ni vill haka på? Hör av er på en gång till ovanaker@hitttaut.nu, 070-4254794 (Andreas). Senast 1/3 behöver vi er anmälan inför 2022 års projekt!